Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uçak yolculuklarında indirim alabilmek için ne yapmam gerek?

fast_shadow

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benım beyaz kartım var uçakta feln indirim olması için ne yapmam lazım

Sağlık raporunun fotokopisi veya sakatlık ibaresinin bulunduğu nüfus cüzdanı veya (şimdi verilmeyen ama eskiden elinde bulunan) Özürlü Kimlik Kartı ile başvurman yeterli.
İndirim %25 oranında uygulanır
Ayrıca "refakatçi ile uçması gerekir" gibi bir ibareye sahip doktor raporu olursa, refakatçi de %25 indirimli uçar.

thy yollarınnı engellilere yönelik indirimi varmı? sağlık raporumu göstermem halinde faydalanırmıyım?

Uygulanabilir fiyat uzerinde %25 mesela rakamları sallıyorum ama genelde boyle oluyo Samsun Ankara %25 engelli indirimli thy 125 TL sunexpress veya diger firmalar ortalama normal fiyat 120 TL gibi yani THY nin engelli indirimli hali diger firmalardan pahalıya tekabul ediyo (indirim gorunurde gibi ama Thy hizmeti aradaki farkı fazlasıyla kapatıyor diye dusunuyorum!Birde bir zorunluluk yok sadece Thy nin kendi istegiyle uyguladıgı bir indirim malesef sadece Thy ında oda bu sekilde bir indirim)

Üst Alt