Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz engeli kartımı göstermem mi gerek?

Umutgs

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Ücretsiz engeli kartım var otobüste gösterme mecburiyeti varım arkadaşlar

Nerde yaşıyosun

Balıkesir yazıyor tanıtımında balkart çıkarcan garaja gidip rapor fotokopisi bitanede resim vercen ücretsiz balkart vercek altınoluk ayvalık akçay ilçelere bedava götürüyo otobüs 7tl kart parası vercen

Balıkesirde böle balkart geçerli

İstanbuldayım şu an ordan çıkardım engeli kartı 👍 ulaşım için

Ücretsiz taşıma kartım var Akbil basmam gerekliyormu onun için

Kartlı otobüsse oranın kartını çıkarcanız gösterip okutuyolarya ondan

Ücretsiz taşıma kartı benim manyetik okutucam galiba binerken galiba

O geçmiyoki bazı otıbüslerde

Ben özel otobüslerde gösteriyom onu

Belediye toplu taşım araçlarından ücretsiz yada indirimli olarak faydalanmaktadırlar. Metrobüs tramvay vs geçerli

istanbul dan engelli istanbul kart alıcan makinaya okutucan ücretsiz yazıcak otobüs şöförleri resme bakıyor ama marmaray ve metroda görevli nadiren bakıyor.

arkadaş kartımı göstermek zorundayımmı diyor evet zorundasın Umutgs üşenme göster bir zahmet.

Otobüs,Metro,Marmaray,Tramvay,Metrobüs,Vapur Vs. kartınızı bastığınızda Farklı Bir Ses duyacaksınız Engelli ve Yaşlı Kartlarında çıkan bi sestir ve yetkili personel gerek gördüğü durumda Kartınızı görmek isteyecektir bu durumda Ücretsiz Kartınızı göstermek zorundasınız, çünkü bu o personelin işi.

gerek yok sordukları zaman gösterirsiniz bana sormuyor bindiğim otobüsler İstanbulda

istanbul da her gün metroya arada sırada da otobüse biniyorum engelli beyaz kartımı basıp geçiyorum şuana kadar soran olmadı hiç

Üst Alt