Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz Tatil Fırsatı Engellilere Özel... Yararlanmak için acele edin!

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ücretsiz tatil fırsatı engellilere özel ayrıntılı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgilerinden Pınar hanım ile görüşebilirsiniz

yada bana sora bilirsiniz bende cevaplayabildiğimi cevaplarım dönüşerinizi bekliyorum

www.duslerakademisi.org

http://www.alternativecamp.org/

Bilgiler
Fesleğen Sok. No:10, Yeni Sahra/İstanbul - Asya
Telefon: 0216 688 3153
Email:info@duslerakademisi.org

Arkadaşlar hepinize sesleniyorum daha detaylı bilgi için aşağıda numarasını verdiğim Pınar hanımla görüşebilirsiniz

Ve Sadece engellilere özel bir tatil ve bir hafta sürecek

Son düzenleme:
Tatil ile ilgili ayrıntılı bilgiyi Yukarıda numarasını verdiğim Pınar hanımlar görüşebilirsiniz yada internet sitesinide inceleyebilirsiniz

Tatil yeri : Antalya Kaş ta olacak

Katılmak için Pınar hanıma kayıt yaptırmalısınız Kemal çakır aracılığı ile aradığınızı söyleyin yeter

ormanmı burası ya resimlere baktım ormanlık alan :S

Fotoğraflarını zaman bilgilerini vs. paylaşabilirsen büyük ihtimalle katılan olacaktır diye düşünüyorum.
Ben de düşünebilirim :)

Bence imkanı olan varsa gitsın :) ne yazıkkı iş yeri bana ızin vermez :)

ben sitede detaylı bir açıklama göremedim konuyu tam olarak açıklarsanız daha yararlı olur tşkler.

Arkadaşlar hepinize sesleniyorum daha detaylı bilgi için Yukarıda numarasını verdiğim Pınar hanımla görüşebilirsiniz

Ve Sadece engellilere özel bir tatil ve bir hafta sürecek

sedatgedik
--> Orman olabilir geçen yıl da çok güzel bir yerde yapmışlardı doğal yaşam çok keyif aldım herkeze tavsiye ederim ama bu yıl mekan değişmiş tam olarak yeri nasıl olacak bilemiyorum aşağıdaki siteyide inceleyebilirsiniz

-Plumeria -> Katılırsan menmun olurum sende aşağıdaki siteyi inceleyebilirsin ve tanıdığınız farklı engelli kişiler varsa onlarıda çağırabilirsin 10 kişi olmamız gerekiyor :)

Volkan Poyraz --> Bir sonraki sene gelirsin

cabbarehlinamus --> siteyi inceleyebilirsin faydalı olacaktır

shukufe --> Hem bedava hemde bu kadar güzel bir tatil bulunmaz hint kumaşı :)

http://www.alternativecamp.org/

Alternative Camp13 senedir Türkiye'nin farklı illerinde gerçekleştirdiğimiz Alternative Camp, bu sene Antalya'nın Kaş İlçesine bağlı Çukurbağ Köyünde gerçekleşecektir. Projenin gerçekleşeceği yer olan Çukurbağ Köyü İlkokulu, Kaş Kaymakamlığı ve Çukurbağ Köy Muhtarlığı ve ihtiyarlar heyeti tarafından 10 seneliğine projelerimizi çatısı altında barındıran Alternatif Yaşam Derneği'ne tahsis edilmiştir.Alternative Camp'13 içerik olarak geçtiğimiz senelerden çok daha farklı içerikler barındırmaktadır. Bunlar, çağımızın büyük sorunlarından olan genetiği değiştirilmiş gıda ürünlerine çözüm üretmiştir. Tamamen doğal ve katkısız tarımcılık, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık organizasyonları ile katılımcılarımıza doğal ürünler temin edilecektir. Çukurbağ Köyü aynı zamanda tarihi olarak da değerli bir yer olduğundan, Alternative Camp projesinin içeriğine o bölgenin tarihinin incelenmesi, öğretilmesi ve köy halkı tarafından bilgilenmek gibi interaktif ilişkiler de kurulacaktır. Çevreci bir yaklaşım ile alanında uzman mimarlar tarafından ekolojik binalar yapılmıştır. Güneş ve rüzgar enerjisi kullanılarak kendi elektriğini üreten, ortaya çıkan çöplerin geri kazanılması gibi alternatif enerji yöntemleri kullanılmaktadır.Alternative Camp, 13 senedir olduğu gibi yine engelli ve sosyal dezavantajlı bireylere ücretsiz sanat ve spor eğitimleri vermek üzere kapılarını katılımcılarına açmıştır.Bu sene hazırladığımız etkinlikler şu şekildedir;Spor Aktiviteleri;YüzmeDalışTekne gezileriTrekkingYüksek ParkurTırmanma DuvarıPlaj VoleyboluDağ BisikletiKanyoningTai ChiYogaFutbolBocceSatrançSea KayakBahçe SinemasıYön BulmaTeam TrainingBinicilikSanat Aktiviteleri;ResimRitimDramaTiyatroSenaryo-KurguFelsefeOkumaDinletiEnstrümanSeramikAhşap AtölyesiHeykelDiğer Eğitimler;Yabancı Dilİşaret DiliProje oluşturmaProje YönetmeMutfak AtölyesiSosyal Problem ÇözümleriUluslararası Sosyal Girişimci ToplantılarıÖzel Sektör EğitimleriEngelliliğe Doğru Yaklaşım EğitimleriEngelliliğe Doğru Yaklaşım SimülasyonlarıAlternative Camp'13 ulusal ve uluslararası gönüllülerimiz, özel sektör paydaşlarımız, Lise ve Üniversite öğrenci gönüllülerimiz ve Ayder ekibi tarafından yürütülecek ve eğitimler verilecektir.Sizler de bu organizasyonun bir parçası olmak istiyorsanız;Düşler Akademisi'ne bekliyoruz

Gidilecek yerlerin fotoları yok ki.
Ve teşekkürler size iyi eğlenceler dilerim

Plumeria malesef detaylı resmi yok fakat giden herkez menmun kalıyor ben geçen sene daha kötü bir yerde yaptılar oraya gittim doğal yaşam kamp yaptık bildiginiz fakat çok zevkliydi eğlence doluydu

Ben teşekkür ederim

engel durumunda bi sinirlama varmi yani tekerlekli sandalye ve bakici gibi

Üst Alt