Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ücretsiz ulaşım kartım İstanbul'da çift katlı otobüslerde geçersiz. Ne yapabilirim?

mesutttt

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende iett'nin vermiş olduğu ücretsiz kart var. Buraya kadar sıkıntı yok ama İstanbul'da ki çift katlı otobüslerde bu kart geçmiyor. 3.50 TL ödüyorum. Bu durum için herhangi bir kart var mıdır ? Başvurmam gereken yerler nerelerdir ? Ne yapmam gerekir ?

çift katlı otobuslerde geçmiyor özürlü iett kartı arkadaşim meçburen para vermek zorundasın

ben bir iki defa denk geldim öyle otobüslere
ücretsiz bindim
kartı basınca ücretsiz yazdı
bindiğim otobüs 9üd

Bildiğim kadarıyla :
çift katlı otobüs belediye otobüsü ise (Hat bilgileri beyaz tabelada yazan) ücretsiz binebiliyorsun (ben ücretsiz bindim).
çift katlı otobüs halk otobüsü ise (Hat bilgileri sarı tabelada yazan) ise tam ücret ödüyorsun (denemedim).

Arkadaşlar bu yeni kanunla çift katlı otobüslerde artık ücretsiz binebilirmiyiz?

arkadaşlar eger ücretsiz kartınız var ise çift kat tek kart olayı asla olamaz. her otobüse ücretsiz binebilirsiniz şöföre itiraz ediniz. yada bulunduğunuz itt. ye gidip tekrardan kart çıkartınız

bahçeşehir, taksim taraflarına giden çift katlılar özel olduğu için ücretliymiş.
ibb dedi.

Çift katlı otobüsler hala ücretliymiş.
Pazartesi karşıya geçmem gerekti çift katlı gidiyordu oraya
İett sitesinde çift katlı ve expres otobüslerde geçmiyor yazısı ve hat numaraları vardı.Bende ücretsiz kartımı okutmadım.İptal olan öğrenci kartımdaki bakiyeden normal ücretli olarak kullandım.Şişlide ortopedik engelli bir abi bindi o kart okuttu şoför bişeyler söyledi oda geri indi.
İstanbulda ücretsiz kartların bir yerde geçip diğer yerde geçmemesi çok saçma sonuçta oda iett ye bağlı olarak çalışıyor.153 aradım sordum o hatta ücretsiz kart geçmiyor dedi.
Bunun için yapacak bişeyimiz yok mu?

bunun için yapacak hiçbirşey yok , şöfor haklı malesef , özel otobüslerde engellikart geçmez zaten , engellikart belediye otobüslerinde geçer

evet galiba onlar galiba özel olduğundan devlete bağlı değil yanılmıyosam onlar

Üst Alt