Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ulaşımda kullandığım kartımla Arena'da maçları izleyebilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bundan 2 yıl önce Ali samiyen stadına gittim güvenlik hiçbirşey sormadan beni ve refakatçimi içeri aldı.
Bu senede maçlara Arena ya gitmeyi planlıyoruz.Ulaşımda kullandığım kart ile girebilirmiyim stada veya raporumla?

yok hocam giremezsin sanırım. sami yende pek dikkat etmiyorlardı ama arenada sistem farklı. engelli kartın olacak başbakanlıktan alınan. o da yetmiyor maçlardan önce resmi sitede (galatasaray.org) bi forum dolduruyorsun. kura çekiliyor. kontenjanı var girersen biletin basılıyor. o şekil bir sistem.w

hasan1;

kardeşim ben tam olarak anlayamadım. formu doldurduktan sonra sana geriye dönüşmü yapılıyor, biletin basıldı gelebilirsin gibisinden ? izmirden gidicem tt arenaya o yüzden hala kafamda soru işaretleri var.. teşekkürler

Büyük derbi maçlarda Galatasaray.org sitesinde form yayınlanıyor kontenjanla sınırlı tutuyorlar. Formu doldurup gönderiyorsunuz sırayla artık kaç adet bilet vereceklerse. Mesala; ilk 250 kişiye veriliyor. Formu doldurup gönderdiğin zaman form doldurma süresi bittiğinde bilet kazanan kişilerin listesini yayınlıyorlar sitede eğer kazanmışsan maçtan bir gün önce başbakanlık engelli kartın fotokopisi ile arena gişelerinden biletini alıyorsun çekilişle olmuyor sıraya göre en önce form dolduran kazanıyor.

bilgilerinize.

arkadasim...ben ego için otobüs serbest kartını metro için de kullanma derdindeyim sen maça gitme derdindesin....

ulaşimda kullandiğim otobüs serbest kartını metro için de kullanamazmıyım?yoksa metro için ayrıdan kart mı çıkartacağim...

dilek_06
otobüslerde kullandığın kart ile metroyada binebilirsin.Ben biniyorum.ayrı bir kart a gerek yok.

Cümle Mühendisi;
oysa ben metroya bineceğim zaman orda görevliye gösterdim kartı bana o kartı otobüslerde kullanıyosun metroya binemessin dedi... mecburen bende metroya binerken indirimli biniyorm..illa yani fizikenmi bi engelimiz olmali işitme engelli olamazmıyız? Görevli belki benim ii halimi görerek kartı suistimal ettiğimimi sandi ne?Yahu illa millete engelli olduğumuzu göstermek için alnımıza yafta mı yapıştıracaz?:mad::mad:

dilek_06;

ankarada metrolara binessiziz sadece belediye otobüsüne binersin metoyada indirimli biletle biniyosun bilet alırken göster engelli kimligini bileti indirimli veriyolar

Üst Alt