Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülseratif Kolit hastasıyım. Kalın barsak komple alındı. % kaç alırım?

yükselyapıcı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben ülseratif kolit hastasıyım (pankolit) gecen yil ameliyat oldum kalin barsagim komple alindi. Yüzde kac oraninda rapor alabilirim. Benimle ayni durumda olupta rapor alan arkadaslar varsa cevaplasinlar lutfen tesekkur ederim.

benim de komple alnacak ne tür sıkıntılarım olur acaba?

ameliyat olduğunuz hastane ve dr ismi de paylaşırsanız çok sevinirim?

Günde ortalama 6-7 kere gidersin. Yeme sıklıgına göre değisir. Ben ameliyatimi laparoskopik (kapalı) cerrahpasada oldum ameliyatlarimi yapan doktor dç dr Bilgi Baca. Bilgi bey cerrahpasadan ayrildi su an halkali acibademe gecti. Ameliyatlarin fiyati bana (cerrahpasa) da 7 bine patladi halkalida 15 binden asagi olmaz. Çapa da dç dr Emre Balık bey var. O da en az bilgi bey kadar iyidir. Ïkisi.inde hocasi ayni kisi. Ayrica acik ameliyat olursan bin liraya kurtarirsin. Maddi durumun elveriyorsa kapali ol derim toparlanman cok cabuk oluyor. Gecmis olsun.

Teşekkürler kelebek

Ben 1 yıllık Pankolit hastasıyım.%50 engelli raporu aldım.Maliye'ye gönderdim ve oradaki merkez sağlık kurumundan da %50 olarak aynen onaylandı.

Arkadaslar merhabalar. Ben 24 yasinda divertikül hastasıyım. Kalın barsaklarımdan 28 cm alındı. 30 cm de karnımda ameliyat açığı var. En ufak zorlamada problem yasiyorum. Engelli raporu alabilir miyim ya da % kac alabilirim diyecektim. Simdiden tesekkurler

Üst Alt