Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ülseratif kolit hastasıyım. Rapor almak istiyorum..?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,Sağlık kuruluna çıkmak istiyorum ülseratif kolit hastasıyım askeri hastanede tedavi görüyorum malum oralarda verilmiyor bu raporlar doktorum bu şiddette en az % 50 alırsın dedi ücret ödemeden bu raporu almak istiyorum raporu almak için sırasıyla neler yapmam gerektiğini söyleyen olursa çok sevinirim.

merhaba arkadaşım bir iş yerinde çalışıyorsan bağlı bulunduğun iş yerinin vergi dairesine gidip vergi indirimi talebinde bulunacaksınız vergi dairesi sizi istediğiniz bir hastaneye sevk edecek ve sonra bu hastanenin sağlık kuruluna müracat edeceksiniz. heyete girip rapor alıp size bir oran verilecek benim ük. pankolit için % 40 verildi tüm bu işlemler ücretsiz ama bu işlerin tamamlanması 4 ay sürüyor

çalışmıyorum malesef hastaneden 1 hafta önce çıktım 2.5 yıldır sürekli aktif neredeyse steroid bağımlıyım malesef :/ bi süre iyi sonra kötü yani neyse işsizsem ne yapmalıyım işkur a gittim danışma dan direk hastane ye gidin dediler ama bakıyorum forumlara ücret alınıyor diye yazıyorlar

sanırım direk başvurulursa 100 ile 150 tl arasında ücret alınıyor diye biliyorum.

arkadaşım ücrette alınsa kesinlikle başvurun rapor aldığınız gün ücretsiz taşıma kartı çıkartarak tüm iett yolculuklarını ücretsiz yapacaksınız. bunun yanısıra iski, ttnet, telekom faturaları indirimli olcak. Bu şartlar altında ben hastaneye hastane yatış kağıtlarınızı (epikriz) ve kolonoskopi sonuçlarınız ile birlikte kurula başvurun

Üst Alt