Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ulusal bilgi bankasına (ubb) kayıtlı çocuk hasta bezleri..?

SERPOL79

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Iyi günler. 11 ocak 2011 tarihinde marketten aldığım çocuk bezlerinin ubb kayıtları yok denilerek ödeme yapılmadı. Bilen varsa ubb ye kayıtlı bezlerin isimlerini ve barkod numaraların yazabilirlermi.

Ulusal bilgi bankasına (ubb) kayıtlı çocuk hasta bezleri şu an yok hic biryerde ve nasıl olucak kimse bilmiyor şimdilik bekliyoruz

UBB kayıtlı çocuk bezi var mı?

10 yaş cocuk için bez ödemeleri UBB kaydı olmadığı için alamıyoruz.ubb kayıtlı çocuk bezi varmı.(yetişkin bezinde ubb var)ocak ayından beri maduruz.

Ubb kayıtlı hasta bezi

Mrb.

ben kuzenime royal time firmasından ubb kayıtlı hasta bezi aldım.
Ve bezden öyle çok memnun kaldıkki çünkü dünyada ilk ve tek nefes alan yeni üretilmiş bu hasta bezi hem devlet tarafından 85 tl ye kadar ücretsiz karşılanıyor hem de pişik,yara,koku hiçbirşey yok kesinlikle
ihtacı olan kişilere tavsiye ediyorum
aldğım yer istanbul royal time adında bir firma 0549 530 45 45 / 0212 640 46 40 numaralardan bilgi verebiliyorlar

7 nisandan itibaren çocuk hasta bezlerinde ubb kaydı aranmıyor.eski sisteme dönüldü rapor+fatura+sevk.yeterli sgk söyledi.

çocuk hasta bezinde ubb kaydı aranmıyor. Eski sisteme dönüldü.

Üst Alt