Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ulusal engelli veri bankası sistemine rapor nasıl kaydedilir?

dilate50

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
S.A. değerli arkadaşlar.

Raporum 2018 yılına ait.

İETT bugün bana -ücretsiz ulaşım için sistemimizde kayıtlı olan raporunuzun süresi dolmuştur. Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıtlı raporunuzun numarasını 6235 e sms atın - özetli bir mesaj atmış.

Raporum sürekli ve E-NABIZ sisteminde numarası çıkıyor.Ancak pdf şeklinde değil.

E-DEVLET te çıkmıyor.

1-Raporum Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıtlı mıdır?

2-Kayıtlı değilse nasıl kaydettireceğim?Yeniden rapor çıkartmak gerekir mi?

3-Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıt numarası ile elimdeki ıslak imzalı kağıt raporumun numarası aynı mıdır?Yosa Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıt numarası elimdeki ıslak imzalı kağıt rapor numarasından farklı mıdır?Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıtlı raporlu olan arkadaş varsa elindeki kağıt rapor numarasıyla karşılaştırıp cevap verebilir mi?

4-Ulusal engelli veri bankası sistemine kayıtlı demek E-RAPOR DEMEK MİDİR.Yoksa e -rapor farklı bir sistem mi?

Cevaplarınız için sağolun.

E nabız da çıkıyorsa sıkıntı yok bendede pdf olarak gözükmüyor. Raporu alıp kart aldığın yere işleteceksin

dilate50 kardeş raporun tahminimce e imza ile imzalanmadığı için e devlette görünmez, sadece rapor numarasını görürsün onuda pdf olmadigi icin kabul etmezler sadece rapor numarasini görürsün , eğer dediğin gibi raporun süresiz ise benim yaptığım gibi yapabilirsin ,benim raporum 2009 dan istanbuldan ama ben başka şehirde ikame ediyorum il sağlık müdürlüğü aracıyla istanbuldan rapor cikardigim hastaneden raporun aslı gibidir onaylı suretini getirttim ,eski raporlar e imzalı olmadığı için, e devlette e nabızda rapor gözükmüyor sadece rapor numarası yazıyor, pdf formati yok ,2cisi ulusal ozurluluer veri bankasına rapor çıkardığın hastane kayıt yapar sen bisey yapamazsın, yakınsa rapor çıkardığın hastaneye git aslı gibidir onaylı suretini ibb ye götür uzaksa benim izlediğim yolu izle

Üst Alt