Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Uluslararası ilişkiler son sınıf öğrencisiyim. İş telaşına düştüm..?

zrrncnb

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkee merhaba . aranıza yeni katıldım . işitme engelliyim ve % 60 engelli raporum var . uludağ ünide uluslararası ilişkiler (4yıllık ) son sınıf öğrencisiyim . ve açıköğretimden de dış ticaret okuyorum .

öncelikli sorum şu ki normal kpss ye girersem girmek istediğim yerlere girmek ( dışişişleri , ab , içişleri . ticaret ve gümrük bakanlıkları ) imkansız gibi görünüyor . bu yüzden özel sektör istiyorum ama yabancı dil bilgim iyi olmasına rağmen dudak okuduğum için anlayamıyorum . bu yüzden özel sektörde pek şansım yok gibi geliyor bana . ömss yi düşünüyorum .bi yandan da yüksek lisans mı yapsam diyorum anladığınız gibi kafam çok çok karışık . son sınıf olduğum için artık iş telaşım başladı anlayacağınız:) .

ne yapmalıyım sizce . önerilerinizi bekliyorum ...

İşitme cihazı kullanarak duyamıyor musun Zerrin?

Bence bütün sınavlara gir. Sonuçta hem deneyim olur hem de biraz şans işi bunlar :)

Mezuniyet sonrasında iş bulmak maalesef çok zor. Birkaç yıl can sıkıp kafayı yeme noktasına gelmeden iş bulanı görmedim desem yeridir! :) Her yere başvur, bulabildiğin ve deneyim sağlayacak her işte çalış ve nihai olarak çalışmak istediğin işi bulana kadar sabırlı ol.

cihaz kullandığım zaman duyabiliyorum çok şükür . tabi duymadığım anlar oluyor ama üstesinden gelebiliyorum alıştım anlayacağınız . peki yüksek lisans yaparsam ömss de faydasını görür müyüm sizce ?? teşekkürler

Üst Alt