Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ümmü sıbyan hastalığı hakkında bilgisi veya tecrübesi olan kimse var mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
349
Şizofreni hastasıyım ve bu nedenle 4 yıldır kesintisiz tedavi görmekteyim.
Ben tam olarak şizofreni hastası olduğumu sanmıyorum.

Dün akşam radyoda duydum ÜMMÜ SIBYAN diye birşey varmış.
Neredeyse bana tam olarak uyuyor. İlk defa duydum böyle birşeyi.

Bence sen en iyisi kafana gore takil cunku sende bazen bir bazen birden fazla hastalik goruluo bence sen hasta fkn da degilsn harcanion buralardA

Korku filmi değilmiydi o ya, hastalığıda mı varmış :) :confused:

Ben o kanallara Çörek otu RTV diyorum Parayla muska yapan üfürükçülerden farkları yok biraz dinledim iç sıkıntısı sık hastalanma vs kışın sık hastalanıyorum maaş aldıktan 15 gün sonra bitiyor bir sıkıntı basıyor ki anlatamam şimdi bana da mı musallat olmuş eyvah eyvah :) anlayacağın genel şeylerden bahsediyor ama illaki üstümde taşıycam dersen enternetten indir para kaptırma

ümmü sıbyan hastalığı nedir, googlede filimden başka bişey bulamadım .

AYDINYAVUZ

Kardeşim, bunlar anlamsız şeyler. Böyle şeylere kendini kaptıran insan zıvanadan çıkar. Özellikle psikolojik rahatsızlığı olan kişiler böyle şeyleri okudukça dibe doğru koşar adım düşmeye başlarlar.

AYDINYAVUZ ümmi sübyan cinleri doğumunla beraber seninle olur ve kolay kolay terk etmez onun tedavileri uğraşları farklı. Radyo da duyduğun reklamda sure satmak ve ticaret yapmak için abartılı bir tanıtım konuşması .. Öyle boynuna dua asmakla gitmez o misafirler. Kafanı onlarla meşgul etme zararı olur psikolojik olarak rahatsızlığın ileri aşamaya geçer.

Üst Alt