Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ümraniye Araştırma Hastanesi'nden aldığım raporla Başbakanlık kartı alamıyorum..?

keserci1

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ümraniye devlet hastanesinden 14.11.2011 tarihinde aldığım raporunda kalp oaranı yüzde 30 hiper tansiyon yüzde 20 ve tüm vucut foksiyon kaybı yüzde 37 ile ankaraya sağlık kuruluna gönderilen raporum sağlık kurulunda yüzde 44 le onaylanıp geldi 3.derece vergi indirimi alması uygundur yazıyor şimdi sorum benim raporumdaki oaran hastanenin verdiğimi yada ankara sağlık kur
ulundan verilen oranmı elimdeki raporla sgk ye gittiğimde emekli olabileceğimi sölediler fakat iett den özürlü kartı alamıyorum biz hastanenin oranına bakarız deniyor birde başbakanlık özürlü kimlik kartı için müracat ettim hastanenin oranımı yazılır yada sağlık kurulunun verdiği oaranmı kafam karıştı bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

siz vergi indirimi için müracaat etmişsiniz ankara heyeti oranınızı yükseltmiş sonuçta hastaneden alacağınız başbakanlık kartı için yüzde 40 rapor almanız gerekmektedir

Üst Alt