Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ümraniye belediyesi evrakları bugün açıkladı, yarın son gün!

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Ümraniye belediyesi bugün aradı, yarın evraklarınızı mesai bitimine kadar getirmeniz gerekiyor dedi.

Evraklar

mezuniyet belgesi, diploma
sağlık raporu
nufüs cüzdanı, fotokopisi
sınav sonuç belgesi
yerleştirme sonuç belgesi
yanlış hatırlamıyorsam fotoğraf

askerlik durumu, adli sicil beyanla olacakmış ( ne olur ne olmaz yanınızda olsun)

ikametkah istediler mi hatırlamıyorum ben aldım.

hani 15 gün süre tanınacaktı dedim, o süre sonuç açıklandıktan sonra başlıyormuş öyle dedi

Mantık olarak bu evrakları sizin çoktan hazırlamanız gerekiyordu zaten.
Sağlık raporunuz zaten var, diplomanız da var sınava başvururken kullandınız çünkü.
Foto da acil vesikalık fotolar bile var.
Yerleştirme ve sınav sonuç belgesi netten.
Nüfus cüzdanı fotokopisi 2 dakikalık.
Derken kazansam ah 1 günde bile götürürüm onları :)
Hayırlı olsun

Bı devlet kurumu acele edıyor daha ne ıstıyorsun dostum bız hala cte acıklayacak dıye beklıyoruz :)

mezuniyet belgesi sıkıntım var. belgeyi diplamayı almak için verdim, diplomayı perşembe alacağım. belgelerin fazlasını bile topladım :)

Okuldan yazı talep edebilirsin
Yada diploma yerine geçen belge veriyorlardı onu alabilirsin

Yada senin yerine gidebilirim :D

elimde var bir tane mezuniyet belgesi var, aslı olmadan kabul ederlerse iyi, telefon eden adam eksik birşey olursa sonradan isteriz dedi sıkıntı olmayacaktır. benim garibime giden yarın son demeleri, gidip görüşmüştüm hiçbir şey dememişlerdi. üniversite erdiğim orjinal mezuniyet belgesini kaybetti , gazeteye ilan verdim diplama için

Üst Alt