Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Unipolar depresyon ve hafif KOAH için rapor oranı ne olur?

jadder

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
14 gün psikiyatri kliniğinde yattım tanı olarak psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet yazıyor. Ayrıca hafif koah teşhisi konuldu.1 yıllık ta her iki hastalık için de ilaç raporu yazıldı.sağlık kuruluna girsem %40 alabilirmiyim?

Son düzenleme:
Ben 15 yildir psikolojik tedavi goruyorum. Daha %40 orani yeni verdiler agir depresif nobet rahatsizligim.

Daha önce neden vermediler araştırma yaptınız mı peki?

jadder
psikolojiden %40sürekli oran almak çok zor. Ancak uzun süre tedavi görüp alabilrsiniz. Yada geçici 1 yıllık rapor alabilirsiniz ancak.

Kardeşim cvpların için tşk ederim.klinik tanısına süreli de olsa oran verirler diye duydum.

Yarın sağlık kuruluna başvuracam.salı günü de beni hastaneye yatıran dr un konsültasyonu var ona gösterecem raporu bakalım nasıl bir sonuç çıkacak bu konuda sizi bilgilendirecem.

Engelli istihdam için. Çünkü bu konuda şansımı denemek istiyorum. Özel sektör de uzun süreli çalışamıyorum.yaş 44

bende engelli istihdamı için aldım. yaş 29. Ama hala iş bulamadım. Seneye ekpssye gireceğim.

Hayırlısi olsun kardeşim. Bende girecem.

Size raporu ilk süreli mi vermişlerdi?

Aslında bende 3 yıldır lustral kullaniyordum.200mg a çıkarmışlardı.son sene doktorum kliniğini uygun gordü.bende ona istinaden yattım.

Ben risperdal, lustral, zyperaxa yillarca kullandim. Su anda rexapin, depreks kullaniyorum.

Sizin ne gibi saglik sorunlariniz var? İntihar dusuncesi , hayattan zevk alamama, surekli mutsuz olma,sizdede oluyormu

Şu an sulinex,lustral,buspon,quet ve efexor kullanmaya başladım

Aynen.bir kere intihara kalkışmıştım.hayattan hala zevk alamıyorum ara sıra ataklar olur.

Bende aynen. Hizli calisamadigim icin beni isten cikardilar. Calisabilecegim iste bulamiyorum. El cabuklugum yok. Kucukken atesli havale de gecirmistim. Kafaya surekli birseyler takiyorum.

Uyuyup ta uyanmak istemiyorum.uyanmaya mecburum aslında çünkü hem annelik hem babalık yaptığım bir oğlum var.

Siz klinikte yattınız mı?

Unipolar depresyon

Arkadaşlar psikiyatri kliniğinde 14 gün yattım tanı olarak unipolar depresyon f32.2 psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet yazıyor. Yarın sağlık kuruluna girecem sizce özür oranı ne alırım?

Yeni özür puanı cetveli 40 diye gördüm ayrıca hafif koah teşhisi konuldu.

Ben ilk defa sağlık kuruluna girecem.hastalıklarım 1.hafif koah 2. Bel fıtığı 3. Unipolar depresyon f32.2 psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet. Özür oranları ve baltahazar formülüyle yüzde kaç özür oranı alırım?

geçmiş olsun %kaç aldıgını yazarsan iyi olur işallah geçersin

Eko kardiyografi

Arkadaşlar eko kardiyografi sonucu bulgular normal diyor.EF değerim 58. Sizce puan alabilirmiyim? Özür cetveline göre 2.evre %50-60 arası 30 puan diyor.

jadder psikiyatriden kac puan aldınız malüm yeni yönetmelikte oranlar düştü

Bir yıllık düzenli tedavi sonrası psikiyatridwn puan alabileceğim söylendi. Yani şimdilik puan yok.

Psikiyatriste puan almamakta üzüldüm haksızlık etmişler ben önceden tedavim vardı o kayıtları götürdüm 2014üstelik rapor aldıgım hastane degildi farklı hastaneydi rapor aldıgım hastaneden 4aylık tedavim olmama ragmen 2016da süresiz rapor ve vergi indirimine süresiz ömür boyu doktorlara hastalığınız kendini ifade etmeniz dürüst olmak cok önemli yanlış anlamayın kendi psikiyatri hastalığınız eksik ifade etmişsinizdir

Mesele eksik ifade değil.yeni özürlü yönetmenliğine sıginiyor doktorlar.şimdi rapor işini çok zora soktular.drlar götlerinden korkuyor artık.

jadder korksunlar sahte rapor vermesinler hayırlısı bakalım

Üst Alt