Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite 3. Sınıfta EKPSS'ye Girip Atanabilir miyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhaba, psikoloji bölümünde okuyorum şu an ikinci sınıfım, Eylül ayı itibariyle 3. sınıf olacağım. 2022'de sanırım EKPSS sınavı olacak (bu bilgiden emin değilim ama öyle okudum). 2022 başında sınav olursa ben 3. sınıf olacağım o zaman. 3. Sınıfta lisans olarak EKPSS'ye girebilir miyim? Girebilirsem, psikolog olarak atanmam için 2. atamayı beklemem gerekecek galiba. (mezun olana kadar) Sizce nasıl bir yol izlemeliyim şu aşamada?

PCKurdu1903 kardeşim 2022 ekpss ye girmeni tavsiye ederim, zaten kpss sınavları genellikle sonbaharda olur ve o dönem senin 4. sınıfın başında olacaksın. B grubu kpss ve ekpss çift senelerde olduğundan bir dahaki 2024 yılında olacağından kaybın olacaktır. Yanlız burada senin de dediğin gibi lisans mezunu olana kadar bekleyeceksin atanmak için. 2022 ekpss ye neredeyse 1 yıldan fazla bir süreç var o nedenle önünde uzun bir zaman dilimi var ve bu zamanı iyi değerlendir sınava çok iyi hazırlan. Başarılar

sen okulu bitirim ekpss başvuruim girim tercih yapim diyene kadar okul çoktan biter zaten....

Üst Alt