Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite harcı engelliler için yok mu?

mustafa.ay

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Balıkesir'de meslek yüksek okulunda 2 yıllık otomotiv bölümü okuyorum okula başladım 385 tl harç parası yatırdım%49 raporum var harç parası indirilmi yoksa yok mu biri ücretsiz dedi yardımlarınızı bekliyorum

2 yıllık tüm üniversitelerde bedava harç kayıt yok

Bende uludağ üniv. 2 yıllık okudum. Engelli raporunuz ve dilekçeyle beraber öğrenci işlerine başvurduğunuzda engelli oranınız kadar indirim uygulanıyor.

kayıt ücretlimi 2015 ygsye katılacam açıköğretim istiyom 2 yıllık ücret mi ödeyecez

Sınava kayıt ücretlidir o konuda bilgim yok. Açıköğretimde de harç parası kalktı başka bir isimle para alıyorlar onda indirim var mı bilmiyorum ama MYO ve Fakulte de 2. öğretim okuyanlarda durum yukarda yazdığım gibi rapor oranın kadar harç parasında indirim uygulanıyor.

Paranın yarısı iade edilir mi başvurayım mı

aöf ye ikinci üniversite için yeni kaydoldum. raporumun fotokopisiyle aöf bürosuna gittim. herhangi bir ücret ödemeden kaydımı yaptırdım. aöf engellilerden herhangi bir ücret almıyor.bilginize...

AÖF de okuyorum 2012 yılından beri engelliler ücret ödememektedirler.

mustafa.ay kardeş öğrenci işlerine dilekçe ile başvur(doğrusu dilekçe örneği öğrenci işlerinde vardır alıp doldurabilirsiniz) elinizdeki rapor aslını görevliye gösterip aslı idarece görülmüştür kasesi bastırabilirsiniz(bu kase her üniversitede geçmeyebilir bürokrası nedeni ile)

Bir görüş bence. Geri iade de istediğini unutma.

arkadaşlar dilekçe yazmam gerekiyor nasıl bi dilekçe yazmalıyım toparlamadım kafamda yardımcı olabilecek varmı ?

Genel olarak okulda dilekçeler vardır bunları doldurursunuz. El ile yazılan dilekçeleri kabul etmiyorlar bazı üniversiteler. Bana verilen dilekçenin örneğini özel mesaj olarak gönderiyorum .

Üst Alt