Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite memurunun tayin hakkı var mı? Sağlık durumu tayini oluyor mu?

bahar bozdak

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Üniversiteye ekpss üzerinden yeni atandım. kronik sürekli, tek göz görmeme, işitme kaybı gibi rahatsızlıklarım var, ve atandığım yerin koşulları bayağı bir zorlayıcı. sağlık durumundan dolayı kendi memleketimdeki üniversiteye tayin isteyebilir miyim? Muvafakat veya başka türlü tayin isteme hakkı var mı? asaleti tamamlamadan tayin hakkı var mı? yardımcı olur musunuz lütfen???

Üniversiteler kadro olarak çakılı oluyor tayin hakkı yok diye biliyorum

sanırım varmış, sağlık durumu veya muvafakat durumu denen birşey varmış ve yapanlar olmuş. ama internette detaylı bilgi bulamadım. benim bulunduğum yerin koşulları cidden çok zor.

bahar bozdak

Değişim yaparsın(Becayiş) tayin yok bende üniversiteye atandım zaten üniversite seni bırakmaz mahkeme vs uğraşman gerek

Önce gitmek istediğin üniversite nin senin kabul etmesi gerek. Sonraki aşama ise seni çalıştığın kurumdan isteyecekler ve çalıştığın kurum muvafakat verecek. O zaman tayin olur başka türlü malesef.

becayiş hakkında bilgi verebilir misiniz? Benim ciddi anlamda sağlık sorunum sıkıntı yaratıyor bana ve koşullar daha kötü hasta etti beni. asalet te 2 yılda veriliyormuş. bilmeden geldim o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. ailem de gelemiyor .

Üniversitelerin çakılı olma durumu

Arkadaşlar bir videoda üniversitelerin ömürboyu çakılı kadro olmadığını sadece en fazla 5 sene kalma durumun olduğun söylüyor doğruluk payı nedir acaba ? Ben ankarada oturuyorum ama ankarada van üniversitesinin bir şubesi olması gerekmez mi?

Mesela zonguldak merkez üniversite de çalışıyorum diyelim ilcelerdeki myo lara tayin olabilir miyim?

Üst Alt