Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite mezuniyet davası açmalı mıyız?

• Konbuyu başlatan derya_1986
  • Başlangıç tarihi
D

derya_1986

mezun olduğunu düşünüyordum diplomamı almak için başvurdum,fakat bana 2nci sınıfta falanca alan dersini almamış olduğum için mezun olamayacağım söylendi.o dersi kredim yetmediği için alamamıştım.daha sonra izleyen dönemlerde almam gerekiyordu.ama bizim okulun ders kayıt sistemi böyle hiç alınmamış bir ders için uyarıda bulunmuyormuş bende o dersi almadan atlamış oldum yani o dersi almam gerektiğini unuttum ve danışmanlarda benim ders kaydımı onayladılar onlar da duruma uyanmadılar.böylece o ders 2 sene boyunca atlanılmış oldu.bana yapılabilecek birşey olmadığını ve okulumun bir sene uzayacağını söylüyorlar.sizce dava yoluna gitsem nasıl sonuçlanır?
arkadaşlar bir yakınım başına böyle bir üzücü olay gelmiş bu yakınım nasıl bir yol izleme sizce beni bilgilendirseniz sevinirim

bu konuda net bir bilgim maalesef yok ama sanırım sizin takip edip ben bu dersi almadım demeniz gerekirdi eğer ki sistemde görünmüyorsa öğrenci işlerine gidip sorsaydınız keşke...
okuldaki danışman hocalar herşeyi bilemeyebiliyorlar
ben de bölüm değişikliği yapacaktım notlarım iyiydi ama hoca bana bizim bölüm eşit ağırlık ama istediğin bölüm sayısal o yüzden geçemezsin dedi halbuki aynı sayısal dersleri alıyorduk ama ösymde ea görünüyordu
neyse bir sonraki yıl yönetmelik değişmiş ve bizim bölüm sayısal olmuş ben bunu son dönem öğrendiğim için geçiş yapamadım güz yarıyılında yapmalıymışız ama yönlendirilmedik maalesef:( yani danışmanlar herşeyi söylemiyorlar maalesef:( dava açsanız nasıl olur bilmiyorum ama öğrenci işlerine sordunuz mu yani sistemde neden yok ben napabilirdim diye:confused:

Burası Türkiye dava açsan en az 3-4 sene sürer en iyisi oku ver dersi gitsin derim.

Üst Alt