Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite mezunu özürlü memurun derecesi ne olmalı?

murattolga

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar.ben 4yıllık üniversiteli olarak memur oldum.bize 7 dereceden başlanacak yazıyordu.bugün bodroma baktım 10/2 bir yanlışlık yokmu.bilgilendirirseniz sevinirim.

4 yıllık lisans mezunu bir biyolog 8/1'inden başlar. hangi kadroda olduğu farketmez..
10/2'de bir yanlışlık var gibi görünüyor...

Anti Oksidan,
Biyolog kadrosunun durumunu bilmem çünkü bazı kadrolarda ekstra derece/kademe uygulamaları geçerlidir.Örneğin sosyolog kadrosuna ekstra 1 derece vardır.

Ancak normal 3 yıllık bir liseyi daha sonra 4 yıllık üniversiteyi bitiren biri 9/1'den başlar.
Öğretmen Lisesi,İmam Hatip Lisesi gibi 4 yıllık liseyi bitiren daha sonra 4 yıllık üniversite bitiren 9/2'den başlar.

9/1 lisans mezunu genel idare hizmetlerindeyim.kpss klavuzunda yazanla başlatılan aynı olmuyor.Bizim bütün arkadaşlarınki öyle.uzman yardımcısı olan bir öğrencim 9/2 den başladı.Lisans mezunu.Lisedeki hazırlığı saydırıp 9-1 den 9-2 ye aladı.;ama üniversitedeki hazırlık bir işe yaramıyor..nedense...

4 Yıllık mezun Gih kadrosuyla 9/1 den başlar, liseden hazırlık sınıfı var ise intibakını yaptırdığı zaman 9/2 olur. Maaşa henüz hiç bir şey yansımaz, yansıyacağı 1-2 TL dir. İşe girerken 7 yazan derece kadro derecesidir. Terfi derecesiyle alakası yoktur.

eğer biyolog olarak çalışıyorsan 8/1,memur isen 9/1 olması lazım.

O değilde bu "Biyolog" mevzusu nereden türedi anlamış değilim...

uzmanlık alanına örnek vermek istemiş olabilir...

Üst Alt