Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite mi okuyayım yoksa EKPSS'ye mi hazırlanayım, karar veremedim..?

omerbaba987

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar arkadaşım var hukuk okuyan bna işletme oku yanımda muhasebeci olarak çalış dio 3 milyar maaşla çalıştırırım dio sizce okuyup yanında çalışimmı yada ben ruh hastasıyım engelli raporu alıp 2 sene sonra ekpssye girip memurmu olim fikirlerinizi beklioyorum muhasbecilik zormu kolaymı lütfen bilenler yazsın

İşletme oku muhasebeci ol hemde avukata :) neydi rahatsızlığın

Daha okuyor Avukat olarak yani daha bir bürosu hali hazırda bir işi yok bence birilerine güvenip bu sizin en yakın arkadaşınızda olsa yola çıkmayın rapor alma ihtimaliniz var EKPSS girin ben şu anda çalışıyorum yeni başladım Lise mezunu olduğum halde 2215TL maaşım var hem bir çok hakkınız oluyor hemde yükselme olasılığınız var diğer türlü arkadaşınızın yanında sürekli bir psikolojik olarak bir ezilme olucak ..

Kardeşim engelin okuluna etki edermi bilmiyorum ama bence iş olmasa bile oku yani, ekpss ye yine girersin o iş olmadığı zaman. Okumaktan zarar gelmez. Bence imkanı olan herkes üniversite hayatını solumalı :) Benimde bu sene Mühendislik bitecek sonra bende özel düşünmüyorum zaten ekpss ye giricem . Benden fikir istersem üniversiteye gitmen yönünde düşüncem. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden .

muhasebecilik zor mu kolay mı diye soruyosan hiç başlama o işe. deneyim kazanmak önemli. arkadaşın iş vermezse piyasada zor yer bulurun bunlarıda düşün.

Üst Alt