Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite öğrencileri engelli kampına katılmak isteyenler!?

özgetombak

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Üniversitede okuyan arkadaşlarımız benimle iletişim kurabilir mi bi kamp yapıyoruz bu konuda gelmek isteyen engelli öğrenciler var mı

Kaç kişi olacak güvenlik var mı?

Konuyu açan adam gibi anlatmamış ki. Her şeyi net yazıp git. Nerede, ne zaman, max. kaç kişi, kamp yerinin tam ismi, yatılı kamp mı günlük mü vs. yazmalısın. Kamp var yazıp gitmenin mantığı yok.

Arkadaşlar dört günlük Kastamonu da olacak bi otelde otel masrafları bize ait üniversite öğrencisi olmalı 18 24 yaş aralığı kasım ayında olacak

gelmek isteyen var mı acaba

24 yaş, oldu olacak kimliğinede bakın

Yaş sınırı koymuşlarsa saygı göstermeniz gerekir. Belli şartların olması gerekiyor... 40 yaşındaki adam 20 yaşındaki üniversitelilerin yanında olsa iki taraf için de gönülsüz vakit geçirmekten öteye geçmeyecektir diye düşünüyorum.

msait19 evet yaş sınırı sebebimiz bundan dolayı zaten aynı yaş grubları olunca eğlenecek şeyleri de aynı oluyor bu sebeple de yaş sınırımız var ama tabi insiyatif gösterdiğimiz durumlarda var çok abartmamak kaydıyla ben sadece burdan gelmek isteyen olur mu diye yazdım ama duymadığım laf kalmadı arkadaşlar kimseyi zorla alıp götürmüyorum gelmek isteyen var mı diye sordum sadece

Üst Alt