Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite öğrencisiyim. EKPSS'ye girebilir miyim?

gayelif

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben şuan üniversite öğrencisiyim ama aynı zamanda e- kpss ye girip memurluk yapabilir miyim ? Bilgi verirseniz sevinirim

son sınıfta ve mezun olabılcek durumda ısen olacaktı...

ögrenci olduğunu belirten evrakı başvuru esnasında ösym ye vereceksin.ancak sınavı kazanırsan ve tercih ettiğin yere atanırsan senden diploma isterler henüz mezun olmamışsan ataman yapılmaz.

mezun olabilicek durumdaysan bu sene lisans veyada önlisans ne okuyorsan o katagoriden sınava girebilirsin fakat mezun olamıcaksan lise mezunu katagorisinden sınava giriceksin malesef okula dewam etme konusundaki bilgim tanıdıgım arkadaslarım war memur olup açık öğretimden okula dewam edenler fakat senın durumumda net bişey söylüyemem fakat kazansan dahi okulun olduğu şehire atanman lazım onuda gerçekleştirsen okul saatlerini ayarlaman lazım cok zor bişey gibi görünüyor yani 2. öğretimsen okuğun şehri kazanırsan filan falan alllah yardımcın olsun

Okudugum yerde kazanabilecegimi düşünüyorum çünkü iki sene once istanbulda tercih yapsam atanabilicek durumdaydim ancak yapmadim. Daha birinci siniftayim..ancakk atanirsam atandigim yerde onun saat ayarlamalari gibi bi durum soz konusu olabilir mi. Yada saat doldurmali gibi..bu konuda pek bilgim olmadigi icin sorularimi mazur gorun. Cok tesekkur ederim simdiden.

elifciğimm sen 1.sınıftasın ve daha okulun bitmemiş eğer üniversite düzeyinde sınava girersen memurluk yapabilmen için okulunun bitmesini beklemen lazım
ama eğer çalışmak zorundayım diyorsan lise düzeyinde girilebilirsin atandığında okuluna anlayış gösterirler bence :) çünkü benim sınıf arkadaşım önlisans att olarak atanmış sonra dgsyle lisansa gelmiş bizimle birlikte okuyordu yani hem okuyup hem çalışıyordu ,ekip arkadaşlarıyla da nöbet saatlerini falan ayarlıyorlardı
sorun yaşamazdı yani :)

Kamuda Genelde okuyan kişilerin iş saatleri ayarlanıyor. Önce kazan atandıktan sonra eminim okulun için amirlerin kolaylık göstereceklerdir.

Merhaba arkadaşlar
1 yıl süreli olan raporlular sınava girebiliyorlar mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

Üst Alt