Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite öğrencisiyim. Süreli raporum ile EKPPS'de atabilir miyim?

ouaei

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm ben su anda bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve 5 yıllık engelli raporum var. Bu şartlar altında yani henüz okulu bitirmemişken ve engelli raporum sürekli değilken sinavdan 80 üzeri puan alsam bilgisayar mühendisi olarak atanabilir miyim?

Üniversite öğrencilerinin ataması hangi statüden oluyor?

Selamün aleyküm. üniversite öğrencisiyim ve ekpssye gireceğim inşallah. Atanırsam lise mezunu olarak mi atanacağım yoksa okuduğum bölümle mi ilgili atanacağım?

-Aleyküm selam öncelikle eğer ki raporunuzun 5 yillik süresi bitmeden sinava girip kazanıp atanabilirsin
-Sinava mühendisliği bitirip girerseniz bölümümüzde kadro açılırsa mühendis olarak atanirsiniz yoksa düz memur

peki düz memur olarak atandıktan sonra mezun olursam kadrom değişir mi?

hangi kadrodan atandığsanız o ünvandan memur olursunuz sınava girdiğiniz bölümden yani son sınıf öğrencileri okulu bitirdiği takdirde ünvanı değişirse tekniker atandınız ama mühendis oldunuz görevde yükselme bekleyeceksiniz veya ünvan değişikliği sınavı

Ben son sinif ogrencisiyim ama okulu bitirmek icin iki senem var alttaki derslerim yuzunden bu durumda tekniker atanip sonrasinda mezun oldugum takdirde unvanimin degismesi soz konusu olur mu?

Sınava ya mezun oldugun yada mezun olabileceğin bölümden girersin sen iki dersim kaldı diye lisanstanda girebilirsin sınavı kazansanda atanamazsin iki yıllık mezunuysan sınava girer atanirsan tekniker olarak atanirsin mühendis olbilmen için görevde yükselme sınavı olması lazım

Teşekkürler, bir sorum daha olacak musadenizle:
İnşallah atanacak puani alip atama yapildiktan sonra okulu bitirmek icin gorevi dondurmam mumkun mu? Bu sirada raporun süresi gecerse ne olur? Yani memurluk hakki kazandım raporun suresi yetti ama dondurdum ve okulun bitmesini bekledim bu surede de raporun suresi bitti. Ne oluyor bu durumda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

kazanılmış hak geri alınmaz ama raporunun süresi bittiğinden yeniden rapor isterler diye düşünüyorum dondurma olayından bilgim yok

Öyle herşeye ücretsiz izin muhabbeti yok çok sağlam bir ayrılma nedenin olması lazım

Üniversite son sınıf öğrencisi olarak hangi EKPSS türüne gireceğim?

Selamün aleyküm. Psikotik rahatsızlığım nedeni ile 2020 ekpss'ye gireceğim inşallah. Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Acaba hangi tip ekpss'ye girmem gerekiyor bu durumda? Lise mezunu ve genel yetenek mi yoksa alanımla mı ilgili bir sinava girmem gerekiyor?

Üst Alt