Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite okuma takıntım var. Ne yapmalıyım?

idare1984

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
2006 yılında MKÜ kamu yönetimi bölümünden mezun oldum daha sonra AÖF sosyoloji bölümünü bitirdim LYS ye girdim gazı iletişim fakültesi RTS kazandım AÖF önlisans radyo televizyon programcılığı son sınıfta okuyorum aynı zamanda uzaktan eğitim tezsiz siyaset bilimi ve kamu yönetimi yüksek lisans yapıyorum öğrenci affı nedeniyle yarım bıraktığım tezli sağlık kurumları yöneticiliği yüksek lisans programına devam edecem DGS ye girip iletişim üzerine lisans yapmak da istiyorum. Takintiliyim sanırım ne yapmalıyım yardimci olabilir misiniz benzer durumda olan arkadaşlar.

Liseden mezun olduktan sonra sınavsız geçiş ile kırklareli ünv grafik tasarım kazandım 1 sene sonra bırakıp sertifika aldım. Ygs ile radyoloji teknikerliği ön lisans eğitimi alıp mezun oldum. Lys ile istanbul ünv iktisat bölümünü kazandım ve çift ana dal programı ile halkla ilişkiler eğitimi aldım. Şu an iki lisans 1 ön lisans diplomam var aynı durumda gibiyiz.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstelik onlarca sertifika aldım sürekli okuma ve kurslar arasında mekik dönüyorum yaş 35 e yaklaştı kariyer de yok surekli oku oku

idare1984 benim de kariyerim yok uzun zaman iş bulamadım şu an özel bir tıp merkezinde 3000 liraya çalışıyorum.

aynı yerde dönüp duruyorsun..
madem üni okuma takıntın var.
bari sınıf değiştir..
git TH sınıfı veya SH sınıfı bölümleri oku..
sürekli GİH sınıfında veya sosyal bilimlerde takılı kalmışsın..
öğretmenlik oku..
mühendislik oku.
hukuk oku..

bölüm değiştir.

idare1984

Engeliniz askerliğinizi yapmaya ve çalışmaya engel mi? Engel değilse çalışmayı düşünmüyor musunuz? Aileniz ne diyor bu duruma?

O zaman neden kariyer yok dediniz

Zorro

Memurluk çok da kariyerli bir iş değil de ondan

DGS ye girecem bu arada ben bu takıntılardan zor kurtulurum

idare1984 ben hayat şartlarım istediğim gibi olsun diye bu kadar okudum. Senin ki obsesyon olmuş gerçekten. Zorro ne desem bilemedim ki [emoji3][emoji3]

Bu kadar okul okuyorsunuz sanırım çalişmiyorsunuz ?
Peki nasil geciniyorsunuz. Ben maddi imkanlardan ötürü okulu bıraktim sadece aöf onlisans okuyorum ve de calisiyorum

DissFlex ben çalışıyorum uzun süre iş bulamadım ama sonunda güzel bir işim var.

Aslında her görevli memur
polis,subay, hemşire gibi
Daha nasıl kariyer olacak, Gözün Yükseklerdeyse adaylığını Koy bari idare1984

senin ki takıntı değil can sıkıntısı bence halk arasında buna işsizlikte derler takıntın varsa uzak dur kafana silah dayayıp ta mı okula götürüyorlar yada derse sokuyorlar gitme derse çık dışarı gez

bence siz bir memurluk kadrosu bulun çalışın, bu şekilde kariyer yapılmaz, istikrar lazım, sürekli alan değiştiriyorsunuz, ben de aynı durumdaydım, sonra baktım 50 yaşına gelmişim, kariyer yapamamışım, istikrar olmadığı için hiç bir işveren sizi işe almaz, en iyisi bunun takıntı olduğunu kabul edip okulu bırakmak, ileride doktora da isteyeceksiniz, sonra akademik kadro falan derken yaş gelmiş 40. benden uyarması. Eğer bir daha değiştirmeyeceksiniz devam edin diyorum, hedefiniz nedir bilmiyorum ama binlerce master yapmış insan var işsiz çoğu.

Şu an yarım bıraktığım okulumda lisans eğitimime devam ediyorum. Ankara' da bir okulda özel öğrenci statüsündeyim. Aynı zamanda Uluslar arası ilişkiler ve yönetim bilişim sistemleri mühendisliği okuyorum. Daha önce de adalet okudum. :)

Hayattan zevk alamadığınız için okuyor olabilir misiniz acaba? Okumaktan zevk aldığınz içn sürkeli okumak istiyorsunuz. Yanlış anlamayın kırıcı,yaralayıcı yorum yapmak için yazmadım. Bende okumak yerine gezmek, yeni yerler görmek daha cazip geliyor okumaya göre. :)

Alman
Kendi adıma cevap vereyim. Aksine hayat ile sorunum yok. Anneyim, çocuklarım var. Meraklı oluşumdan diye düşünüyorum ben. Çok araştırmacıyımdır. Gezmeyi, farklı yerler görmeyi, değişik lezzetler tatmayı da seviyorum :)

okuma kardeşim biz mühendislik okuduk da ne oldu :=)

Okumak güzeldir, zihni aydınlatır:)

Üst Alt