Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite personeli kurumlar arası nakil sorunu..?

NakilMaduru

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bulunduğum ilden engel nedeniyle gitmek sebebiyle kurumlara başvurdum;

Hiçbir kurum kabul etmedi.
Maliye Bilgisayar İşletmeni ünvanı almam dedi.

Bende baktım olmuyor o ruh haliyle yeni üniversite okumaya karar verdim.
lisans+yüksek üstüne sıfırdan Bilgisayar önlisans okuyorum sonra dgs ile mühendislik okuyacağım.Teknik alanı maaş hakları ve belki nakil için okuyordum çünkü gih e değer verilmiyor. Belki ilerde teknik sınıfa da geçilebilir fakat tecrübe olarak okulda birşey öğretilmiyor.
Ek olarak tarih aöf okuyacaktım. Çünkü teknik sınıf ataması az ve tarih nakil olanağı geniş ama formasyon kaldırıldı.

Gih personeliyken formasyon alıp hem tarih, Bilgisayar hem ana işim olan muhasebe öğretmenliğine istediğim il e başvurabilecektim planlar suya düştü. Meb formasyonu kaldırdıktan sonraki süreci açıklamadı ol dedi ve oldu.
Formasyon kalktığına göre artık gih ten öğretmenliğe geçemeyeceğiz peki biz nasıl nakil olacağız işin açıkçası aile birliği ve engel dolayısıyla nakil için yeniden bu yaştan sonra okumak hastalıkla beraber inanılmaz zor olmaktadır.

Son düzenleme:
Üst Alt