Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite sınavına girmeli miyim karar veremiyorum!?

turkuaz.

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Universite sinavlarina girmeyi düşünüyorum ve yüksek ihtimal başka şehirde çıkacak yalniz ailemin maddi durumu sıkıntılı kykdan burs ciksa bile desteksiz okumam imkansız sag ayagim yok engelliyim.sizce ne yapmaliyim

her türlü ekpss ile memuriyet düşünüyorsanız açıköğretimden lisans yada varsa isteniğiniz alandan üniversite bitirebilirsiniz

bence aof okuyun...hiç zora sokmayın kendinizi....gittiğiniz sehirde sikinti yaşarsınız bence...hic gerek yok yani ...

Nitelikli bir üniversitede iyi bir bölüm okumadıktan sonra başka şehirde örgün yada 2. öğretim okumak son derece gereksiz günümüzde bence ve ayrıca zaman kaybıda. Aöf okuyup hemde duruma göre çalışabilirsiniz, onun haricinde mesleği eğitim yada çeşitli kurslarla niteliklerinizi de yükseltebilirsiniz.

Engelimden dolayı parttime işlerdede çalışamayacagimi düşünüyorum yurttada baskalariyla kalacagim benden rahatsiz olabilirler sanırım

neden öle dusunuyosunuz ki....neden rahatsiz olcaklar ki ...

Insanlarin engellilere bakış acisi bu şekilde turkiyede

ben o şekilde bakanların insan olduğunu dusunmuyorum...umrumda olmazlar ...siz de böle düşünün...üzmeyin kendinizi....

turkuaz.

Senden rahatsız olanlar, kendi insanlıklarından utansınlar. Tabi böylelerinde "vicdan" duygusu pek olmaz

Aoften 4 yıllık bir bölüm bitirin ekpss ile bir yere atanirsaniz
Da AÖF bittiğinde de memuruyette yukselirsiniz

Bu kararsızlık bende de var. Yüksek lisans yapıyorum ama ilerisi için umutsuzum. Bu yüzden Yks'ye girmeyi düşünüyorum..

turkuaz

Dünyanın hiç bir yerinde "okumanıza gerek yok' gibi bir önermeyi kimse kullanamaz ve bu önermede bulunamaz. Siz olağanca zor olan şartları ve engelleri aşma niyetindeyseniz başta devletimiz olmak üzere bu yolculukta mücadeleniz desteklenecektir.
Öncelikle sınava var gücümüzle (Bilgi) hazırlanın bir puanınız olsun. Sınava hazırlanırken pozitif düşüncelerle belirleyeceğiniz hedefe odaklanın. Eğer motivasyonunuz ve puanınız yeterli iken örgün eğitimde karşılaşacağınız sorunlardan korkuyorsanız korkmayın! bu sıkıntı ve engeller bu aşamadan sonra artık sadece size ait olmayacaktır ve ummadığınız manevi ve direkt para olmayan maddi destekler sizi bulacaktır. Siz sadece inanın.

Üst Alt