Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite sınavında OKB için düzenlemeler var mı? Tek başıma sınava girebilir miyim?

Yksadayı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba
Ben bir süredir ciddi obsesif kompulsif bozukluk(OKB) ve dikkat eksikliği(ADD) hastasıyım ilaç tedavisi(OKB İÇİN)alıyorum dikkat eksikliği için ise yakında ilaç vereceklerini düşünüyorum.

Ders çalışamıyorum şuan bu yazıyı yazmakta bile çok zorlanıyorum odaklanamıyorum kafam yoğun düşüncelerle takıntılarla dolu ,sürekli yorgunluk hali var sürekli uyuyorum günlük 15 saat civarı,dersin başına geçince odaklanmakta problem yaşıyorum 15 dakika sonra uykum geliyor sıkılıyorum ders çalışamıyorum, uzun yazıları okuyamıyorum odaklanamıyorum okuduğumdan birşey anlamıyorum, öğrenmekte zorluk çekiyorum geç anlıyorum çabuk unutuyorum, birden fazla kişinin girdiği sınıf ortamındaki sınavlara giremiyorum girince odaklanamıyorum karnım ağrıyor karnım gurulduyor takıntılarımdan kurtulamıyorum

artık dayanamıyorum bu sene üniversite sınavına gireceğim engelli raporu almayı düşünüyorum üniversite sınavında engellilere sağlanan haklar tam olarak nedir?

Tek başıma sınava girme şansım var mı?

Üniversite sınavında engellilere ek puan veriliyor mu? Bu konuda herkez farklı birşey söylüyor nolur yardım edin bilgilendirin
Engelli raporu alırken tek bir kusurmu inceleniyor yoksa tüm sıkıntılar içine dahil ediliyor mu?
Şimdiden teşekkürler

Üst Alt