Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite sınavında okuyucu talep ettim. Bu konuda deneyimi olan var mı?

ÖmerHalil

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncekilke merhaba

12.sınıfta okuyorum sayısal öğrencisim %70 civarı görme engelim var
ve bu sene ağır bir şekilde üniversite sınavına çalışmaktaydım. ösym kayıtları başladıktan sonra şöyle bişi fark ettim en

fazla 14 punto oluyormuş kitapçıklar ve okuyamıyorum.... o nedenle kuyucu seçtim ancak okuyucuyla sınav yapmak daha zor gibi görünüyor ne yapacağımı ve veyle karşılaşacağım hakkında en ufak bir fikrim yok . internette ve ösym klavuzunda yeterli bilginin olmadığını düşünüyorum ve okuyucu seçtiğim için kitapcığa bakmamın yasak olması fazlasıyla saçma değil mş?

Sizlere ilk sorum : okuyucuyla sınava girenler varsa nasıl olduğu hakkında bigi verebilir mi ?

birde engelli kontenjanı denilen bir şey var mı cidden araştırıyorum ancak herhangi bir şey bulaöıyorum.

veya ne gibi ekstra haklarım var bilgilendirme yaparsın çok minnetdar olurum

Okuyucu değilde işaretleyici vardı benim sınavımda ve fazladan 30 dakika vermişlerdi. %48 görme engelim olduğu için 14 puntoyu okuyabiliyorum. Girdiğim okulda gözleri neredeyse hiç görmeyen biri vardı onunla konuşmuştum. görsel sorular olmuyormuş, okuyup anlamaya ve çözmeye dayalıymış sorular, yanlış hatırlamıyorusam 1 saat fazladan süren oluyor ve dediğin gibi senin kitapçığı okuman yasak

Üst Alt