Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite son sınıfta olanların EKPSS başvurusu hakkında..?

kirei

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
EKPSS sınavı 27 nisanda olacak. O sırada Ünv son sınfta olanlar hangi branştan girecek.

Arkadaşım Son sınıf olduğun için ünide son sınıf okuduğunu belgelersin müracaatında üni mezunu olarak girersin ancak kazanıp atama gerçekleşeği zaman mezun olup diplomanı beyan etmen gerek eğer edemez isen ataman gerçekleşmez veya tercih yapmaz sonraki tercihleri beklemek durumundasın...

istediğiniz branştan şöyle ki: 120 kredilik ders almışsanız önlisans bitirmek üzereyseniz lisansdan girebilirsiniz hatta ortaöğretimden de bu sizin seçimlerinize bağlı. başvuru esnasındaki öğrenim durumunuzun seçimi size kalmış ancak lisansdan girmiş ve atanmışsanız atama tercih dönemi son gün itibariyle mezun olmuş olmanız gerekiyor. aksi taktirde atamanız gerçekleşmez.

burada şöyle bir ince ayar var devlet siz memurken bitirdiğiniz okulun diplomasını sayıyor. yani diyelim ben önlisansdan girdim sınava ve vakit geçti atanana kadar lisans mezunu oldum ama önlisnsdan atanmış diye kadromda bi düzelme olmuyor. bu durumun engelliler için istisnası var mı onu bilmiyorum?

özetle seçim sizin.

Üst Alt