Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversite tercihlerinde bize tanınacak haklar?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Aslında hangi kategoride soracağımı bilemedim sınavlara girdim tm 3 te 73 bindeyim arkadaşlar ösym yi aradım kılavuza bakın dediler kılavuza baktım açık bir şey yazmıyor %50 görme engelliyim tercihlerde ne yapmalıyım

zamanında çok araştırmıştım, yönetmelik değişmediyse ki sanmıyorum, birşeylerden faydalanman için ygs-lys sınavlarına başvururken engelli diye başvurman gerekiyodu. Engellilere ek yerleştirme var sadece ondanda yararlanabilmen için dediğim süreci izlemen gerekirdi. Yine de sen ösym yi falan ara bir an önce, belki raporun ve güzel bir dilekçe ile ek kontejyandan yararlanabilrisin.

inan hiç bilmiyorum onu. zamanında tam araştırmamıştım, tam emin olamadığımdan da başvurmadım. makine ve inşaat müh arasında gidip geliyordum ikisinin de olmaması şüphesi yetti bana. en iyisi ösym ile iletişime geçmendir

Üst Alt