Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede çalışanım. Engelli oldum. Şimdi ne yapmalıyım?

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkadaslar 28 temmuz 2015 de sig suya atlama.sonucu t3 torakal c7 proces kirigi sonucu felc oldum.4 ay fizik tedavi sonucunda walkerla yurur hale geldim ev ici...2014 lisans kpss ile adiayaman uni atandim.ise basladim fakat aday memurum.atandigimda normaldim simdiyse engelli nisan 15 e kadar raporum var.bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim...

18 ay rapor hakkınız var iyileşemezseniz 18 ay daha alabilirsiniz. Bu süre zarfında iyileşme durumuna göre idarecilerinizle görüşüp kanuni haklarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Allah şifa versin...

Çalışmak istiyorsanız engelli olarak çalışma hayatınıza devam edebilirsiniz.

öncelikle yetkili hastanelerin birinden engel durumunuzu bildirir bir rapor alın daha sonra bu raporu kurumunuza vererek iş hayatınızdada aktif olmaya devam edebilirsiniz

Engelli olarak devam edebilirsiniz bunu sorun etmeyin lütfen ..

evet arkadaslar bundan sonra ne kadar ilerleme kaydederim bilmiyorum fizyoterapist koltuk degnegi icin.erken.oldbsoylemisti...walketla bile evin icinde 20 m gittigimde dehset yoruluyorum..karamsarliga kapilmak istemiyorum fakat altindan kalkmakta cok zor....umarim hersey diledigimizce olur...

Üst Alt