Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede engelli öğrencilerin sayısal istatistikleri hakkında [Araştırma]

iluna

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın engelli arkadaşlar,

Üniversitelerde açılan engelli kadrosu ve üniversite öğrencileri sayısına göre oranlamaları hakkında bir araştırma yapmayı ve bu konuda proje hazırlığı yapmaktayım. Bu konuda bana yardım edebilecek bilgi donanım ya da tecrübeye sahip olan herkesten bu konuda yardımlarınızı bekliorum

ben 4 yıl sınavlara ne zorluklarla gittim
tüm sınavlara ayakta girdim (oturamıyorum)
harç kadar taksi parası ödedim
raporumu verdiğim halde 3.katta sınava girdim
burası türkiye zorlada olsa mezun oldum

ama çok yoruldum.

Bence daha somut sorular sormak gerek. Aksi halde kimse nasıl yardımcı olabileceğini bilemez gibime geliyor...

Bence de iluna ne tür bilgiler ve nasıl bir yardım istiyorsun, bu konuyu biraz açarsan daha klay yardımcı olabiliriz. Örneğin ben Hacettepe Üniversitesi'nde okuyan bir görme engelli öğrenciyim. Bu bilgi yeterli midir?!

YOK ve Basbakanlık Personel Dairesi İstatistiklerinden, istediğiniz bilgiye 5 dakikada ulaşabilirsiniz.
Enstitünüzden bu konuda tez hazırladığınıza dair bir belge ibraz etmeniz gerekebilir. Sanırım bu belgeyi almak da 5 dakikanızı alır. Kolay gelsin.

oturan boğa haklı ne istediğinizi net yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz

Üst Alt