Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede göreve başlayan bir memur aynı zamanda öğretmenliğe de atanmışsa..?

hasaner

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
iyi akşamlar herkese..

arkadaşım adına bu soruyu sizlere sormak istiyorum.
Eylül ayında üniversitede göreve başlayan bir memur aynı zamanda öğretmenliğede atanmışsa bunun muaffakiyet alma durumu nasıl oluyor? verirlermi? yada vermek zorundalarmı? bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim..

aynı zamanda öğretmenliğe atanma diye bişi var mıdır ? bence yoktur. bahse konu olan kişi zaten puanını değerlendirmiş memur olarak göreve başlamıştır. aday memurken başka kuruma geçemezsin diye biliyorum. adaylık kalkınca ekpss ye girersin öğretmenlik ataması da olursa belgeni alırsın kurumdan.
alınan puanın 2-3 yerde kullanılması olmaz. 2016 ekpss gelmeden adaylık kalkar ve öğretmen ataması da olursa olur. olmazsa 2016 da sınava girilir öyle alınır o belge. yanlışım varsa düzeltsinler

çalışma ortamı ve iş arkadaşları nasıl?

yapılan işlerden maaşa ek pay var mı ?

ulaşım , barınma , yemek koşulları ?

arkadaş bunları değerlendirsin ve adaylığı kalkana kadar memurlukta kalmak artık faydalı. adayken öğretmenliğe geçiş yaparsan yeni çıkan yasa kapsamında adaylığın kalkması için cart curt sınavlarına giricen o da riskli oldu eskisi gibi değil. memurluk öğretmenlikten daha rahat bi iş yukardaki koşullarda iyise hiç gerek yok öğretmenliğe

eskiden muvafakatta zorluk çıkarıyorlardı, ama açılan davaların hepsini öğretmenler kazandığı için zorluk çıkarmıyorlar genelde veriyorlar. şöyle bir madde var "kişiler eğitimini aldıkları mesleği yapmalı" bu madde tüm davalarda kullanılıyor. normalde ekpss puanı bir kez kullanılabilirken MEB bu alımda esnek davrandı, yeni atananlara da hak taanıdılar...

siya;

devlet bu hakkı tanıyor ise kimse kimsenin hakkına girmiş olamaz hee herşeyi geçtim sen fetva kurulumusun ki kul hakkına girmiş olur diyorsun..

yalnizefe;

teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirme için..

Üst Alt