Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede kadrolu engelli çalışanlar ya da memurlar var mı?

gizemlimaske

Yasaklı Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamünaleykum,

Eğitim Fakültesi & Güzel Sanatlar Fakültesinin mezunuyum. ÖMSS tercihi belli olunca üniversiteyi seçebilirim belki.. Bilgim çok azdır.. Tercih öncesi üniversitede çalışan engelliler burada fikriyle paylaşmamızı istiyorum..Ayrıca ne kadar maaşı alıyor? Bilenler var mı?

Saygılarımla.

üniversitede çalışıyorum. tıp fakültesi ama. bizde maaşların ne kadar olacağı pek belli olmaz ama diğer fakültelerde standartdır. diğer kurumlarla hemen hemen aynıdır. sadece ek ödemede farklılık varsa o zaman yükselir.

cevap geç oldu genel bilgi olarak birilerine faydası olur belki

Üniversitelerde öğrenci işlerinde çalışmazsanız çok yoğun bir temponuz olmaz.Ama tayin ve mesai gibi durumlarınız olmaz..

:) cevap verenlerine teşekkür ederim çoktandır biliyordum bu dediklerinizi :)) Üniversite memuru olamadım başka kurumda memur oluyorum elhamdülillah..

Vessellam

Nur hakkında hayırlı olmuş ben üniversitede memur olarak çalışan biri olarak asla sana bu kurumu önermezdim daha önceden mesajını görse idim ki iyiki üniversite olmamış hakkında hayırlısı olmuş.

Üst Alt