Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede memur atamam çıktı. Rapor sürecinde atamada sorun olur mu?

nigmae

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
sonunda atamam çıktı

bir üniversitede memur olacağım. Ancak sağlık raporu beni çok korkutuyor.
Yarın devlet hastanesine gideceğim ,ve sağlık raporuna baş vuracağım.
Tavsiyeleriniz var mı? sma tip3 hastasıyım.. Rapor sonucu memnurluk hakkım gider mi?

Merhaba iyi günler.

Öncelikle tebrik ederim.Darısı hepimizin başına.Ben şunu söylemek istiyorum.Herhangi bir hastalığınız veya engeliniz varsa hangi hastaneye giderseniz gidin.Size verecekleri rapor oranı aynıdır.Bunda korkacak bir şey yok.Eğer daha önce özürlü raporunuzu nasıl aldınız bilmiyorum ;ama gerçekten durumunuz ortada ise ve aynı zamanda hastaneler sizden belli bir takım tahlil ve tetkik isteyecekler , bunların sonucuna göre rapor verirler.Korkmanıza gerek yok bence.

Bu arada hangi üniversiteye atandınız?

arkadaşlar bu rapor işine hiç belli olmuo ama bna ilkinde %45 verdilerdi maliyeden vergi indirimi için gitmiştim %19 luk bi oran çıktı karşıma....bu arada nigmae tebrikler darısı hepimizin başına

Tebrikler hayırlı olsun.....:):):)

Nigmae öncelikle tebrik ederim.

Başvuru sırasında kullandığınız raporun süresi geçmiş miydi ki yenisini istiyorlar.
Süresi geçmemişse onu gösterdinizde kabul etmediler mi?

Arkadaşlar,
ben bu güne kadar askeri hastane dışında bir rapor almadım.Özürsüz bir insan gibi hayatıma devam ettim.Sivil bir hastaneye bu rahatsızlığımdan dolayı baş vurmadım.Belkide korktuğum içindir.Yani hiç raporum felan yok.Eğer memur olamaya elverişli değildir sonucu çıkarsa biraz moralim bozulur.Emg çekildi ve miyojenik lezyon çıktı.Yarın heyette her şey belli olacak.Dua edin lütfen.iyi günler.Şırnak üniversitesi normal memur olarak gideceğim kısmetse...Darısı sizin başınıza:)

Sağlık raporumu aldım..Progresif müsküler distrofi yazıyor..Uzun süre yürümek ve ayakta durmayı gerktirmeyecek işlerde çalışabilir..memur olur..sonucuna vardılar..ama üniversitenin bu rapora itiraz edip beni alma hakkı varmıdır acaba?

Üst Alt