Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede memurlar üniversitenin farklı yerleşkelerinde çalıştırılabilir mi?

darkjusticer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Kolay gelsin...

Üniversiteye atanan bir memurun çalışacağı yer konusunda memur adayının görüşü alınıyor mu yoksa Üniversitenin kendisi mi direkt yerleştiriyor ?

Mesela Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine EKPSS ile atanan bir memur adayı, bu Üniversiteye bağlı olup ta farklı bir ilçede yer alan Akseki Meslek Yüksekokulunda görevlendirilebilir mi ?

Normalde Akseki Meslek Yüksekokulu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin merkezinde yer almıyor, Akseki Antalya'ya bağlı bir ilçe ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile mesafesi 120 km den fazla...

Bir memur adayı atandığı zaman çalışacağı yer ona hemen bildiriliyor mu ? Eğer bildirilmiyorsa şöyle bir durum ortaya çıkıyor:

Örneğin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine bir kişi memur olarak atandı diyelim ve 15 gün önceden bu kişiye atandığı haber verildi ve bu kişide bu süre içinde Alanya da kiralık bir ev tuttu. Aday memurluk sürecini üniversite içinde tamamlayıp Akseki Meslek Yüksekokulunda görevlendirilirse bu kişi Akseki'den yeni bir kiralık ev tutmak zorunda kalacak. Böyle bir durumlarla karşılaşılabilir mi ?

Hocam ekpssde tercih yaparken zaten ilçesi varsa yazılıyor diye biliyorum. Örneğin Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesi Andırın Meslek Yüksekokulu gibi. Onun dışında diyelim Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitene atandın. Evraklarını teslim ettikden sonra resmi internet sitesinden şu tarihler arasında başlanılması gereklidir diyince o tarihlerde personel daire başkanlıgına gidiyosunuz girişiniz yapılıyo ve branşınız varsa onunla ilgili yoksa rektör yardımcısı genel sekreter yada personel daire başkanının sana sormadan uygun gördüğü birimde çalışmaya başlıyosunuz.

Üniversiteler birbirine bağlıysa sizi gönderir buna tayin denilmez aday memur bu konuları karıştırma kurum için değişilik bahsettiğiniz üniversiteler birbirine bağlılarsa söylerseniz idari amirlerize diğer şubeye yada diğer kampüse gitmek istiyorum ulaşımım daha yakın burası bana uzak oluyor senin engelinide göze alırlarsa gönderirler sizi adaylık tayin değil bu kurum içi değişiklik bu

Sanırım siz o üniversiteye atandınız.Bende o üniversiteye atandım hakkımızda hayırlısı bakalım
...

suat65
Dediğiniz gibi bizim görüşlerimizi de alıyorlarsa bu iyi olur.

absentm
Dediğiniz doğru fakat internette yaptığım araştırmada Üniversiteye atanan memur o üniversiteye bağlı olan MYO yada Enstitüler de de görev verilebiliyormuş. Bazı üniversitelerde MYO lar ve Enstitüler farklı ilçelerde bulunuyor.

RssCip
Ben bandırma onyedi eylül üniversitesine atanmıştım. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesini örnek olarak vermiştim. Hepimiz için hayırlı olsun.

Hocam Rektör Genel sekreter Personel Daire Bşknı nereye isterse oraya gönderir. Genelde ilçelere sürgün deniyor ve normal şartlarda kolay kolay kimsenin yeri değiştirilmiyor.Eğer ataman örn. Balıkesir Üniversitesiyse Merkez yazıyorsa orada göreve başlarsınız sürgün yemezsenizde kolay kolay yeriniz değişmez

absentm

Bence hepsi için geçerli değil, Balıkesir Üniversitesinde memur olan birini Bandırma üniversitesine yada Erdek MYO göndermek o memuru ödüllendirmek olur :D

Orasıda doğru yada burhaniye ayvalık altınoluk :D

Üst Alt