Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede memurum, muvafakatimi vermiyorlar. Ne yapabilirim?

Human01

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Değerli dostlar 18 aydır memurum.nakil için başvuracağımı ve muvafakatimi isteyeceğimi daire başkanına söyledim.Ama asla vermeyeceğini söylüyor.
Ailem burda değil ve maddi sıkıntı çekiyorum.aldığım 1055 tl. ile geçinemiyorum.nişanlıyım ama evlenecek parayıda bulamıyorum.Nişanlımda gelemiyor.Bir yolu yokmu muvafakat almanın.Fikirlerinize ihtiyacım var.(Daire başkanı yönetimde çok güçlü. İstediğini yaptırıyor)
selam ve saygılar;

arkadaşım engelli olduğunu varsayarak yazıyorum.bir tane dilekçe yaz. dilekçede engelli olduğunu ve ailenin bakımına muhtaç olduğundan onların ikamet ettiği yerde kalacağın konuşu bir dilekçe yaz ve raporunu ekle.ha daha da bekletirlerse direkt milli eğitime bir şikayet dilekçesi yaz.yanlız gideceğin yerinde seni kabul etmesi önemli.

aslında şükretmek lazım bende memurluk diye cebelleşiyroum 33 yaşındayım sen nişanlısın ben bekarım bu memelkette asgari ücretle geçinen 2 çocuklu kiracı insanlar var :D

Üst Alt