Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede okuyan kişiler devletten nasıl burs alıyor?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
devlet ünv. ye gidenlere burs veriyouş.. bilgisi olan ???

evet verıyor ama sartları bılmıyorum bıde yalnıs degılsem 3 veya 4 zayıfın oldugu zaman kesılıyor

Normal başbakanlık bursu çıkıyor. Burs başvurusunda engelli kutucuğunu belirtirsin. Daha sonra senden engelli olduğuna dair rapor isterler sende gereken yere raporunu yollarsın.
Birde sadece engellilere verilen TESYEV bursu var. Onu okulda duyurusunu yaparlar.

arkadaşım özel üni dede burs veriyorlar. ben beykent ünivesitesinde okuyorum .bursluyum ,sanal sınıftan ders görüyorum ( evde bilgisayar ortamı yani) tercihhlerde bunun gibi yerleri yazarsan tutturabilirsin .saygılarımla .okul hayatınızda başarılar.

tesyev 2. bır burs vermıyor durumunu ıncelıyor ondan sonra her hangırbır gelırın yoksa verıyor tabı ısın hılesıne kacan cok oluyor o ayrı mesele:D:D

rallici apo kardeşim
Bende üniversite sınavına bu sene girdim antepten tercih etmeyi düşünüyorum ulasımdan ve rahat edebilmemden dolayı bende senin gibi beykent veya antep dışındaki üniversitelre bilgisisayar basından sanal ders görebilirmiyim.bilgi verirsen sevinirim kardeş..

ahmet kardeş istersen msn den görüşebiliriz profilimden alıp hemen ekleyebilirsin bilgilendiririm

hüseyin yılmaz;

valla bende basbakanlık bursu almısdım ünversite okurken ama benden engelli için kağıt istemediler artı birde öğrenim kredisi almısdım sans işde ikiside cıktı

iyi güzelmiş hayırlı uğurlu olsun. Benden rapor istediler yolladım ve banada çıktı

ben raporu ggönderdiğim halde bana burs çıkmadı.özel bir üniyi burslu kazanmıştım.bakalım bu sene burs için yine başvuru yapacağım.

peki sınavsız geçiş hakkı olan nası alıyo ve ne zaman başwuru

arkadaşlar bende şırnak ilahiyat fakültesini kazandım burs ve yurt için başvuru yapacam yeni tarihli bir rapor mu istiyorlar yoksa 2007 aldıgım rapor gecerli olur mu ? birde elimde sadece 1 tane rapor var bu raporu verirsem elimde rapor kalmayacak ..istedikleri rapor kaç günde çıkıyor ?

raporun aslı gibidir ibareli fotokopisini istiyolar diye biliyorum

bende nevşehr üniversitesine yerleştim kyk ya burs içn başvuru yaptm engel kısmını görüncede kyk yı aradım sordum bende 2008 raporun fotokopisi war dedim o geçerlimi dedim...yeni rapor alacaksın dedi noter onaylı göndersende olur dedi..eyüphan yeni tarihli rapor istiyrlar noterden onaylatıp gönder eğerki rapor oranın düşmeden alabiliosan

Bende kykya basvurdum eger cıkarsa karsılıklımı karsılıksızmı oluyor burs?

iyi de araya bayram girdi en az 15 günde cıkar yeni rapor yurt çıkarsa şimdi kaydımı yapmazlar mı ? 5 eylülde kayıtlar başlıyor nasıl yapsam bilmiyorum ki ...

aynısını bende düşünüyorum eyüphan ha zaten ben özel yurda kayıt oldum konyadaki devlet yurtlarının ahırdan farkı yok,ama enilene göre rapor falan istiyolarmıs ve 4 eylülde acıklanıyo yurt sonucları ve arada bayram tatili var ne zaman verilcekde rapor ne zaman acıklancak yurt anlamıs degilim bakalım hakkımızda hayırlısı

insanımızın okumaktan, araştırmaktan bu kadar uzak olması kötü gerçekten. bu siteye girecek vakti bulabiliyorsan, bu konuyla ilgili de internette araştırma yapabilirsin arkadaşım. neyse..
buyur, bu siteden -Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu- kredi nedir, katkı kredisi nedir, burs nedir, kimlere verilir, hangisi geri ödenir hangisi ödenmez hepsine ulaşabilirsin. tabii hepsini sabırla okuman gerek.. yurtlara yerleşme sonuçları da 4 Eylül'de açıklanacak.

Üst Alt