Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitede son sınıf öğrencisiyim. Haziran'da mezun olacağım. EKPSS..?

yamakasi10

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben üni son sınıfta okuyorum. haziran ilk hafta finaller bitiyor. tercihlere denk geliyor. okuldan belge mi alma m gerekiyor okulu bitirdiğime dair. ilk terçihleri yapmam için. yani illk atamada terçih yapabilir miyim. tercih sırasında okul sınavlarım bitmiş oluyor

konuyu bilen birisi yazarsa memnun olurum

daha tercihler belli değil dostum zamanı belki 2015 i bulur rahat ol

kardeşim sen daha mezun olmadan sınava nasıl girdin ? Torpilin mi var ne ?

csharpci;
girebilir onda problem yok

london78;
ne 2015'i dostum temmuzda yerleştirmeler olacak diyor kumbuzoğlu

sorunun cevabını bilmiyorum ama haziranda diplomanı alacaksan sıkıntı olmayacağı yönünde düşünüyorum tabi bu benim yorumum net bilgim yok

Atamalar temmuzda ozamana kadar yetişir büyük ihtimal yetişmesse tercih edeceğin kurumları ararsın böyle böyle durum var atanırsam diploma yetişmesse bitirdiğime dair belge getirebilirmiyim diye kabul ederse tercihi yaparsın o kuruma bazı kurumlar sıkıntı cıkartıyor illa diploma diye ..

mezun olduktan hemen sonra mezun olduğunu gösterir belgeyi osym ye yollaman gerek. sistemden günceller eğitim durumunu. sıkıntı olmaz.

Üst Alt