Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=sans-serif]%40 işitme Engelliyim Üniversitede de engelli Kadrosunda memur olarak 15 senedir çalışmaktayım Bulunduğum ilde Belediye ye Geçiş talebinde bulundum onaylandı. Üniversitemizde Görüş onayı için Çalıştığım birim amirim onay yazısı ve sicilimi Rektörlüğe gönderdi. Rektör Bey Personel yetersizliğinden Red cevabı vermiş. bu konu hakkında Nasıl bir yol izlerim? [/FONT][FONT="]2014 yılında [/FONT]657 sayılı Kanunun[FONT="] 72. maddesi beni kapsarmı ayrıca bursa ilinde bu konuda yardımcı olabilecek Avukat varmıdır? Morelim çok bozuk arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum....
Not: Engelli Tayin Maddesinden daha önce faydalanmadım.[/FONT]
adamlar sana red cevap vermemiş yer yok karşı kurumda yer bul ve birde kendi yerine yer bul gerisi kolay üniversiteler böyle bana git yer bul yada yerine birini bul demiyorlar hayır diyorlar çakılı kadro şanslısın bir imkanın var belediyeye git yer değiştirmek isteyen birini bul
serkanim
Merhaba
Sizin konunuzun tayinle alakalı değil. Kurum değiştirmeyle ilgili kanun ve mevzuata bakmaniz gerekli.
Belediye sizin kendi kadrosuna geçmenizi uygun görmüş ve suan ki gorev yerinizde muafakat istemiş ancak rektör bey uygun görmemiş. Size belediyeye geçiş yollarınızı anlatacağım.
1- Belediyeye geçişteki pozisyonunuz eğer okuduğunuz alanla ilgiliyse yani uzmanlık alanınızdaysa yada daha üst ünvan ise örn. Vhki den bilgisayar işletmeni ne geçiş gibi. idare mahkemesine başvurarak geçebilirsiniz.
2- Rektör beyin bir tanıdığını bulup yada aratıp rica ettirerek, belediyeden de tekrar sizin muafakatınız isteterek. Yani referans yöntemi.
[FONT=sans-serif]%40 işitme Engelliyim Üniversitede de engelli Kadrosunda memur olarak 15 senedir çalışmaktayım Bulunduğum ilde Belediye ye Geçiş talebinde bulundum onaylandı. Üniversitemizde Görüş onayı için Çalıştığım birim amirim onay yazısı ve sicilimi Rektörlüğe gönderdi. Rektör Bey Personel yetersizliğinden Red cevabı vermiş. bu konu hakkında Nasıl bir yol izlerim? [/FONT][FONT='inherit']2014 yılında [/FONT]657 sayılı Kanunun[FONT='inherit'] 72. maddesi beni kapsar mı ayrıca bursa ilinde bu konuda yardımcı olabilecek Avukat var mıdır? Morelim çok bozuk arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum....
Not: Engelli Tayin Maddesinden daha önce faydalanmadım.[/FONT][/Garadaş bulunduğun yer ile belediyedeki maaş farkı lehine ise bölge idare mahkemesine 15 gün içinde dava aç kazanırsın işi maddiyata dök burda şu maaş alıyorum oraya gittiğim takdirde sdt vs gibi ek kazançlarım olacak engelli birisi olarak bu maddiyata venim ihtiyacım var gibi iyi bir dava dilekçesi döşe.
Hocam güzel bilgilendirme için çok teşekkür ederim bu konuda aynı düşüncelerde hem fikiriz referans veya siyasi yollan başka bir çare yok gibi. Belediyeyi tekrar aradım tekrar yazarmısınız dedim yazıyı olmaz dedi ama kapıyı kapatmadılar aynı yazı üzerinden sehven ilgi tutabilirsin onay verirse rektör bey dedi şimdi rektör beye iyi bir dilekçe hazırlamak istiyorum her yolu denedim önüne çıkıp maddi ihtiyacım var bu kadar fark var dedim sağolsun kandil günü yazımı iptal etmişti tekrardan yazılı dilekçe yazsam mı diye düşünce içindeyim.
moongose
Hocam bu konuda sendika avukatını aradım olur veya olmaz demiyor açalım davayı kazanırsan belediye almassa orayada dava açmak gerekir davalık olursam rektör bey il genelinde dağ yöresi okullara sürer daha çok sıkıntıya gireceğim kanaatindeyim. başka nasıl bir yol izlerim acaba.