Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteden dün itibarıyla mezun oldum...

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle üniversiteden çıkışımı aldım zor şartlara rağmen mezun olmanın sevincini yaşıyorum
Şimdi açıköğretimden lisansa tamamlama hedefim var hem çalışıp hem okuyabilir miyim hiç bi fikrim yok :)
Bakalım ne olacak
Hayatınızda istediklerinizi başarabilmeniz dileğiyle....

tebrik ederim.bence devam edin.açıköğretim alan kollarınız uyuyorsa iktisat yada işletmeyle 4 yıllığı tamamlaman yararına olur.örgü öğretimle denk oluyor.
ayrıca 4 yıllık mezun olunca işini daha rahat bulursun derim büyük şirketlere.

dış ticaret menzunuyum aslında amacım gümrük memuru olabilmek ama zor görünüyor burda bi iş bakacağım işletme 3'den devam edeceğim
teşekkürler romulus

Tebrik ederim :) başarılarınızın daim olmasını dilerim.

tebrikler zor kısmını tamamlamışsınız şimdi sıra asıl iş bulmakta sonra tabiki de açık öğretimin dört yıllık bölümlerinden birine kayıt yapıp devam etmek kolay gelsin

tebrik ederim..hayatta tüm isteklerinizin olması dileğiyle....

tebrikler cyeniceli88 darısı başımıza arkadaşım.. :):):)

hepinize teşekkürler!
Hayatınızda istediklerinizi başarabilmeniz dileğiyle....

Tebrik eder yolun diğer yarısında da başarılar dilerim.

tebrik ederim.yolun acık olsun arkadaşım.

merhaba cyeniceli88
bende önlisans dış ticaret bölümünden bu sene mezun oldum.inş. açıköğretim 3.sınıftan kaydımı yaptırıp 4 yıllığa tamamlayacağım. ayrıca özel bir şirkkette 2 aydır muhasebede çalışıyorum. hem okumak hem çalışmak biraz zor olacak ama ikisinede idare etmeye çalışacağız.

Üst Alt