Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversitedeyken kaza yaptım ve dondurdum okulumu. Şimdi ise..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar cumleten gecmıs olsun ve selamlar...
Ben 2008'de unıversıtede ogrencı ıken trafık kazası gecırdım ve okulu dondurdum bır dahada gıtmedım,okul ıle ılgılı herhangı bır ıslem dahi yapmadım.
Şimdi ise allah'a sukurler olsun ceza infaz kurumuna memur olarak atandım,ortaöğretim duzeyinde...Ben açıktan unıversıte okumak ıstıyorum,Bu durumda ne yapabıllırım.? Öncekı okudugum unıversıteyle ılgılı bır sey yapabılırmıyım.? yoksa tekrar bastan sınava falan mı gırmem gerekıor.bu konuda bılgısı olan varsa ve yardımcı olursa sevınırım.sımdıden tesekur edıyorum.

önceki okulunu ara durumunu sor kaydını silmiş olabilirler ; eğer kaydını silmişlerse tekrar sınava girmek zorundasın ama kaydın silinmemiş ise eylül açıköğretime başvurup kayıt olabilirsin benzer bir durum benimde başıma geldi ben 2009 da üni. ye giderken kaza geçirdim okulla ilgili hiç işlem yapmayınca kaydımı silmişlerdi sen öğrenci işlerini bir ara ve öğren durumunu.

Okulu dondurma bir kerede olmuyor. Her yıl dondurma işini tekrardan yapman gerekiyor. Bende 2008 yılında ilk sene dondurdum sonraki 3 sene okula uğramadim 3 sene sonra gittim kaydımı sildim ayrıca okulu dondursan bile harç paranı yatırman gerekiyor. Ben saglık raporuyla beraber bir dilekçe vermiştim o şekilde harç parasını almadılar.

Ben de hastalığımdan dolayı üniversiteyi dondurmuştum (2011-2012) o zaman harç ödemiştim.O yıl yapılan bir düzenlemeyle harç ödemeden 1 yıl kayıt dondurulabiliyor artık..Dilekçe verdim harcımı geri aldım 1 yıl aradan sonra tekrar okula geri döndüm..Özetle kayıt dondurmak için harç yatırmak gerekmiyor..

Acıköğretim ıcın 444 10 26 denılen numaraya ulasamıyorum acıkooğretım ıle ılgılı nasıl bılgı edınırım arkadaslar.Nereyı aramam gerekıyor bılgısı olan lutfen cevap verırımı.tsk ederım herkese.

kayıt tarıhlerı ıle ılgılı bılgısı olan varmı arakdaslar.Ilk defa kayıt yapcam tarıhlerını bılen varmı._?

günaydın kardeşim kaydını tekrar yenileyebilirsin ücrette ödemeyeceksin..geçmiş olsun 16-26 eylül arası

30 eylulde baslıyo bu gun bktım :) sanada gunaydın

Üst Alt