Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteye kayıt yaptıracağım. Askerlikle ilgili bir sorun çıkmaması için ne..?

tnmtnm34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, geçen sene(2013) liseden mezun oldum fakat bir üniversiteye yerleşmedim tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim. Bu sene üniversiteyi kazandım fakat askerlikle ilgili aklıma bir şey takıldı. Ben 1994 doğumluyum ve hiç tecil yaptırmadım. Üniversiteye kayıtta bir sorun çıkar mı ve üniversite tecili yaptırır mı onu sormak istiyorum.
Teşekkürler : )

Kayıtta hiç bir sorun olmaz. Kayıt olduktan sonra bir ara askerlik şubesine gidip üniversite okuduğun için tecil işlemi yaptırırsın...

1992 den önce doğumlular için tecil belgesi beyan etmesi isteniyor.. ben 2 yıldır kaçakmışım dün ilçe askerlik şubesinden askerlik yapamaz kağıdı aldım raporumun aslı gibidir kaşelisini verdim askerlik şubesine.. sende sorun olmaz kardeşim.. yarında ben kayıt yaptırcam kısmet olursa üniye..

Üst Alt