Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üniversiteyi kazanırsam ulaşım problemini aşmak için ne yapabilirim?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar,
actıgım bir önceki konuyla ilgilendiğiniz için cok tesekkür ederim herkese... Arkadaslar ben birseyi merak ediyorum: aslında merak değil kafama takıyorum, sorun yapıyorum. Eger üniversiteyi kazanırsam okula gidiş geliş cok büyük sorun olacak biliyorum... Bunu kolaylastıracak herhangi bir hizmet, bunu saglayacak herhangi bir kurulus var mı? Sizce İSÖM bunu sağlar mı? Yani devamlı olarak ya da en azından belli günlerde... Bilgi ve fikir verirseniz sevinirim...

Dostum , bende üni de okuyorum, ilk başlarda babam arabasıyla getirip götürüyodu daha sonra onun arabasını satıp bana aldık araba , ben kendim gidip gelmeye başladım... Tabi bu benim gidiş- gelişim , senin otomobil almaya imkanın olmayabilir, belediyenin sağladığı imkanlardan faydalabilirsin, tabi hergün bunu sağlarlarmı bilemem, okuldaki hocalarınla konuşabilir, ders programını ayarlayabilir ona göre belediyenin araçlarıyla seni belli günler okula gidip gelmeni sağlayabilirler....

İstanbul Belediyesi 153 hizmetinin senin tüm ulaşım ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.
Arayıp bir takvim belirlersiniz. Hangi günlerde hangi saatlerde nereden alınacaksın vs. hepsini ayarlarsınız. Bu konuda herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. O hizmeti üniversite okuyan birine vermeyeceklerse kapatsınlar belediyeyi :)
Ara ve konuş.. Eğer bir sorun yaşarsan buraya yaz lütfen. Gerekirse ben de devreye girerim..

evet gercekten de öyle süper babanne gibisiniz...forumdaki bircok yazınızı okuyorum gercekten hızır gibisiniz herkes için...iyi varsınız...ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..umarım dediğiniz gibi olur...tabi ilk önce üniversiteyi kazanmam gerek...umarım kazanırım...mami junior arkadasım sana da cok tesekkür ederim...:) moralim düzeldi gercekten :)))

Engelli ulasımı

Selam arkadaslar.Ben birşey soracağım şimdi ders programımım yoğunlaşmasıyla ders saatlerim arttı ve artık iki gün geç saatlerde cıkıyorum.Normalde ulaşımımı belediye karsılıyor ama haftanın iki günü belediyenin hizmet saatleri dısında okuldan çıkıyorum.Acaba basvurabileceğim bir yer var mı ne bilim belediyelerin dısında? Ya da yöke filan mi yazsam ne yapmalıyım?

Üst Alt