Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Unutamadığım birkaç özel anım...

FORMULLA

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar gercekden bu yazdıklarım benim aklıma bazen gelir ve cok gülerim sizlerle paylaşmak isdedim

annem evledinde 15 bamamda 17 yaşındaymış dolayısıyla erkekn yaşda cocuk sahibi oldular babam 33 yaşında askere giitti bende 6 sınıfa gidiyordum :D

okulda öretmenlerim benle özel alakadarolurlardı babamında arkadaşlarıydı zaten
babam askere gideek cok anlık oldu paralı askerlik kalkacak dendii babam parayı yetırdı ertesi gün paralı askerlik kalkdı babam asker artık
tarih öretmenim sordu bana turgay baban nerede hic goremiyorum dedii bende hocam babam 20 günlük asker 15 gün sonrada gelecek hoca cok kızdı bana ya turgay bakk dalga gecme hayır hocam dalga gecmiyorum ben babam asker vedası oldu siz duymmadınızmıı dedim daha cok kızdı babam tapi 33 yaşında hemde kilolu ozaman
hoca şımarma dedi bana sus dedii hocam sorundedim bunu susdum ben ayağa kalmadan konuşurdum ayağa zor kalkardım hocada şımardım sanıyor sonraa
tenefüse cıkdıkk sınıfa girdik hoca geldi sınıfda turgay kusura bakma baban gercekden askermiş dedii cok gülmüşdü arkadaşlar

catalcada oturuyoruzz ozamanlar babam bir devlett dairesinde memur ben ozamanları hatırlıyorum yürüyorum ama cok yavaş 3 geciyorum sınıf üst katda hop 2 sınıf yukarı 3 sınıf aşaıya 4 aşağı iniyor 3 yukarı ilk okul hayatım hep böyle sonra okumadım ilk okuldan sonra dedim bu ne ya şimdi dışarıdan okuyorum :)

bu olayda bu yazın oluyor

kadı köyde bir randevum var arkadaşla kadı köye geldik ama arabayı koyacak yer bulamadık bütün oto parklar dolu anaa kaldıkmı öyle yaarım saat dolanndık durduk en sonunda isparkın oto parka geldik dur dedim arkadaşa ben konuşacam abi dedim bu araba engeli plakalı benim bir işim var bu arabayı bir yer bul koy dedim adamda yer yok ufakda değillki araban dedi bende ya ne yapacaz bu güneşin altında kaldık dedim adam tamam dedi bulacam bir yer dedi sana oh dedimm arabadan indirdi arkadaşım akülü arabayı bindim arabaya arabayı park edecek
o nee resmen yol ortasında bir kaldırıma cıkartacak arabayı
ya dedim olacak şey deil bu münübüs o kaldırıma cıkarmı dedim ozaman başka yer yok dedi ben cıldırdım güneşden nasıl yok yaa engeli park alanı nerede derken bir yaşlı amca geldii
oto parkcıya nasıl yer yokk bakayım dedii bu arabaya yok amca dedi görevli bulurlarsa yer koysunlar nasıl yok ahan burası varya dedi o araba buraya sığarmı yaa dedi sımazmı dedi amca ben kaldım kavganın arasında dedim şaka olmalı bunlar :)
adam dedi sığmaz tapi ver sen yaka numaranı demezmi görevliye ben belediye başkanını tanıyorum seni şikayet edecem dedi banada sen gel olum böyle dedi o an anladımki adam benim akülü sandalyemi sanıyor park edecem diye yolun karşı tarafında olan münübüsü park edecemizi anlamadını anladım ben. :p
ama ben hic cakdırmıyorum zaten gec kaldım dedimm sıcakda bakalım ne olacak yaşlı amcayı takip ediyorum gel gel diyor bana bir yere park ettirdi akülü sandalyemi arabada arkadaş koptu gülmekden turgay desene bu araba beniim diyye barıyor duymamazlıkdan gelıyorum o arada yaşlı amca oto parkkcıya bak nasıl sığdı dedi oto parkcıda yedi güneşi bende oto parkcı yaşlı amacayaa yüksek seslee onun park edmeyecek karşıdaki münübüsü park edecekbak dedi yaşlı amcaa baaşladı sırıtmaya mahcup bir şekilde ben de başladım gülmeye amca özür diledi görevliden bende oto parkkın icindeyim akülü sandalyemi park eetmişim

yaşlı amca hızlı şekilde olay erinden uzaklaşmaya calışırken bende arkasında amcaaaaaaaaaa diye bağırdım
döndü bakdı bana
buyur olum dedi
ama merak ediyordum dedim ben buraya akülü arabamı park edersem ben buradan nasıl işime gidece dediimm halen gülüyorum arkadaş kopuyorr ben öylee sıcakdan bayılacazz oto parkcı şaşkın şakın bakıyor

AĞLANACAK HALİMİZEMİ GÜLÜYORMUYUZZ ACABA BAZEN
OKUMA HAKINDA MERDİVENLER

PARK ALANLARIMIZA SAĞLIKLI İNSANLARIN PARK EDMESİİİ

AZ KALDI AVRUPAYI YAKALAYACAKMIŞIZ BİRDE AVRUPADAKİ ÖZÜRLÜLERLE AYNI HAKLARA GELECEKMİŞİZ BÖYLEMİ

Turgay mahvettin beni varyaaa :) :)
Çok komik yaa
Özellikle ikincisi
Gözümden yaş geldi resmen :roll: :)

AVRUPADA BENCE SADECE HAYAL EN AZINDAN BİZİM İÇİN

Sağol anlattığın için çok güldüm.Bazen bana da yapıyorlar hem de senin akülü arabayı park ettiriyorlarmış benim manuel tekerlekli sandalyeyi park eder gibi koymaya çalışıyorlar üstünde ben mi varım kiminle sohbet ediyorum nereye bakıyorum hiç önemli değil geliş gidişe mani olmasın sandalye yeter.....O zaman ben de gülüyorum... Yapacak başka birşey yok gülmek lazım ağlanacak halimize yoksa nasıl üstesinden gelinir bu hayatın!

HARİKASIN ÇOK GÜLDÜM. ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM. SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN

Dahası var :) kuzenle akşam öyle geziyoruz adamın biri arkamızdan koşarak geldi öümüzde derin derin nefes alıyor biz şaşkın şaşkın adama bakıyoruzz :)
adam bu araba neyle gidiyor diye sormazmı akülü sandalyem icin demek koşma nedeni buymuş :)

ben cok citdiy biir şekilde ero diesel abi dedim yaa dedi adam hemn üstünee 2 soru daha
tankı nerede kacparalık ero diesel alıyor bu araba kuzen dayanamadı patlatdı kahkayı :) adam beliki buraların yabancısı

daha bitermi bu sorular hic beni tanımıyan bir adam yine onumu kesdi
birgün nerede oturuyorsun kacıncı kat yok arabamı carpdı sana oooo dedim sen de ne yapacan yaa bukadar soru souyorsun sora bende şimdi dedim anenenın babanın adı birde nerede oturuyorsun calışdın yer acık adresi aldığın mağaş hebsini söyle bana :) adamın yüzü cok acayib oldu

acaba hic düşünüyormusun tanımadım bir insana böyle yaklaşmak dorumu diye cok merek ediyorum ya neden böyle yaklaşıyorsun evim eğer 8 kata ise merdivende varsa ne yapacan önce merhaba desen daha doğru olmazmı dedim.
asıl demek isdediğim burada insanları bozmakdan zevk almıyorum yada kırmakdan ama şu var bir cocuk düşünün aaaa senin bacağına ne oldu ayyy ayy vahh vahh ya herkes ne konuşdunu bilmesi lazım diye düşünüyorum o cocuğa daha cook moral lazım yoksa bana sabahdan akşama kadar soru sorsun ben cvp larım ama nasıl davarancağını örensinn

ben de hem gülüyorum hemde düşündürmeye calışıyorum karşımdakini neden beni bozdu bu düşünsün evde

Turgii Alemsin:) Fokurtudaki maceranı da anlatsana :D

ay roc yaa :) hic sorma onu zaten hazann sağ olsunn ne yabdıysamm izlemiş uzakdan :) fokurdu buluşmasında hic haberim yok du benim bir aarkada 15 gün öncesindenn bana bana eşlik edermisin beraber gidelim dedii aslında gidesimde yokdu ama iyiki gelmişim :) tmm dedimm devamlı soruyor idecez dimi diye tmm sözz dedim artık geri dönüşüü yokk gidecemiz gün geldi ama ben cok hasdayım durmadan burnum akıyor mendi dayanmıyor:) aptal gibiyim derken cay ıcıyorum nezcafe arada bir ara resim cekilelim dedii arkadaş birazdan birazdan derken hade cekilelim dediimm :) keşke demeseydim :)

arabayı cevirdim poz verecem ya arabının gazı sen takıll ben durduramıyorum cok şaşırdım karşı masaya doru gidiyorumm masaya carptım masanın üstünde cam patladı masa kırıldı herkes bir cığlık ay ben bir utandımm :)

bakdım herkes dışarı cıkıyor patır patır koşarak hemde :) yanıma biri geldi bişey varmı sende dedii anladımki mekanın sahibi yok dedim kazayla oldu dedim tmm dedi öenmli değil sen eylenmene bakk eylenmemi kaldı :) daha bende

sonra mekan sahibinin yanınaa gittim benn dedim abi cok özür dilerimm ilkez böyle bişey geldi başıma okadar gezerim benn dedim cüzdanımdan babamın kartını verdim babam bütün masrafı karşılar dedim :) ne derdi babama olunuz mekanda masa kırdı mı der ne der :lol: adamda sağ olsun olurmu yaa dedii sok o kardı cüzdanınaa sen benim kartımı al dedii rahat ol dedi olur böyle şeylerr burası sizin dedi ALLAH RAZI OLSUN :=)

ama moda buluşmasındaa hazanla oturuyoruzz hazan ne dese beğenirsinizz vallahi tugii dedi bizz seni sinir hasdası sandık bişeye sinirlendin sandık saldırmaya başladın diye düşündük deemezmii anaaa dediim yane deli sandınız benii heee ayıp yaa dedim cadoloza bak dedim :D benim tipime baksanaa yaa dedim deliye benziyormuyum benn

arkadaşlar sağ olsun deli yabdılar beni arkamdan böyle düşünmüşlerr ya bende anılar bitmez z yaa :)

turgay çok geçmiş olsun.büyük kaza atlatmışın.iyiki sana bişey olmamış.sadaka verseydin :shock:

benim başım kelmi bende anlatacagım :shock:
kayseride misafirim olan 2 arkadaşımla gidiyoruz
yaşlı bir amca yaklaştı büyük bir merak içerisinde
-yavrumm size ne oldu böyle diye sordu.
ee amcada haklı biri sandalyede ikisi koltuk deynekli üç kız :shock: ne düşünecek
bende tabi ev sahibi olarak kızlarada kendimi biraz mahcup hissederek
-kamyon çarptı dedim
adam daha bi hayretle
-üçünüze birdenmi? hiç biriniz kaçamadınızmı?dedi
-görüldügü üzre malesef kacamadık dedim
tabi biz gülmekten kırılırken amcam hala vah vahlar cekiyodu :)

birinde bayagı kalabalık bir engelli toplulugu ile pazara gittik.
yolda arkadaşın birine araba hafifce dokundu
tabi arkadaş direk denge kaybından yerde ve bagırıyo
-ayagım kırıldı ayagım kırıldı
şöfor büyük bir korku ve panik içinde arabadan indi. yüzü bembeyaz
-hemen hastaneye gidelim kımıldatmayın diyor
bizde şaşkınız ve birazda gülüyoruz
çünkü arkadaşın iki bacagıda protez ve porotez sadece yerinden cıkmış
bizimki gayet dogal actı porotezini düzeltti.şöförün şaşkın bakışlarına umursamadan ayaga kalkıp yoluna devam etti :shock:

Hakkaten valla Turgii Bizde bişeye sinirlendin yıktın Ortalığı sandık :D

Ama suç motordaymış :D

Dönüşüm öldüm yaaa :lol: sizinki de komikmiş baya

ben asla sinirlensemde öyle bişey yapmam olurmu ya orada insanlar eylenmeye gelmiş :D hem ne motoru bee aakülü o araba :) yok kamyon :) dönence seninkide cok komikmiş ya demek doru olanı yapıyoruzz :D GÜLŞAH GÜZEL YORUMUN İCİN COK TŞK EDERİM ALLAH CÜMLEMİZİN YÜZÜNDEN GÜLÜCKLERİ EKSİK EDMESİN

güzel,komik ve düşündürücü hayata böyle bakma lazım aslında dalga geçerek

yarışmak isteyen varmı :=)

sizinle komik bir anımı daha paylaşayım

kardeşim fatihle geziyoruz birgün sonra dedim hade yarış yapalım akülü arabalarla başladık yarışmaya :=)
ben gecdim onu sonradan önüme bir bayan cıkdı yolda durmak zorunda kaldım sonra o gecdi beni tam gececem önümü kesiyor sağdan gececem sağı kapıyor soldan gececem solu kapıyor carşıdayız birde cok kalabalık :) bakdım olacak gibi değil biraz arayı acmasına izin verdim
bana demezmi ne oldu hane senin araban cok hızlıydı gec beni barıyor dedim sen kaşındın :lol: başladım bağırmaya durdurun şunu cüzdanımı caldı kacma gel buraya arkasından benn tam gazz fatih kıp kırmızı oldu durdu ben ölüyorum gülmekden ya ne barıyorsun hırsız diyee ehe cok gülmüşdüm ben benim güldüm kadarda fatih kızmışdı

dedim bak gene ben gecdim halen gülüyorum kardeşimin o yüzü aklıma geldikce :D o bana kızdıkca ben daha cok gülüyorum o an [/b]

alemsin yaaaa :roll:
yazık senin eline düşene :shock:

Ya Turgay Fatih gibi bi çocuğa yapılcak şey değil senin şu yaptığın yaaa :D

Ama çok güldüm :D :D İlahi Turgay :D

Allah Fatih'e sabır versin.Senle başetmek zor :D

Üst Alt