Zorunlu olarak yeni sağlık raporu almak için gittiğim hastanede birçok branşa gittim.. Bunların arasında nörolog da vardı ..Çok uzun süredir diyabet+hipertansiyon ve psikiyatrik tedavi gördüğümü ayrıca da her iki elimde de karpal tünel sendromu olduğunu nöroloğa söyledim.. EMG sonuçlarına baktı.. bilekliklerimi gördü.. başka nedir şikayetin diye sordu .. Son 1 yıldır aşırı unutkanlık ve sinirli halim var dedim.. Unutkanlık için psikoloğa sevketti.. Uyuz psikolog beni otutturdu başladı sormaya.. Evlimisin,çocukların var mı,yaşları kaç,şu anda saat kaç,bugün ayın kaçı,başbakan kim,cumhurbaşkanı kim... hepsi bu.. Sağlamsın dedi ve rapora sağlam yazdı.. İyi de benim sorunlarım bunlar değil ki dediysem de birşeyin yok kardeşim dedi ve gönderdi.. Netten bakıyorum da unutkanlık testi bu uyuzun yaptığı gibi değilmiş.. Ben mi yanılıyorum yoksa ? Çok kızdırdı beni uyuz herif..
Sonra raporu nöroloğa götürdüm önemli bir şeyin yokmuş dedi. İyi de dedim bana sorduğu sorular alakası olmayan şeylerdi dedim.. Hımmm dedi.. Sonra rapora birşeyler yazdı ama ne yazdığını anlamak mümkün değil.. Sinir sistemi ile ilgili birşeyler yazdı bileklik kullanıyor yazdı ama gel gör ki anlaşılmıyor .. bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler
Sonra raporu nöroloğa götürdüm önemli bir şeyin yokmuş dedi. İyi de dedim bana sorduğu sorular alakası olmayan şeylerdi dedim.. Hımmm dedi.. Sonra rapora birşeyler yazdı ama ne yazdığını anlamak mümkün değil.. Sinir sistemi ile ilgili birşeyler yazdı bileklik kullanıyor yazdı ama gel gör ki anlaşılmıyor .. bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler