Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Unvan değişikliği ile yer değiştirilir mi?

Payitaht

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli memur unvan değişikliğini kazanınca isteği dışında aynı ilde başka ilçeye ataması yapılabilir mi? Atandığı ilçeden ek madde 3 ile tekrar ikamet ettiği yeri istediğinde ilçe müdürünün şerh düşmesi ve il müdürünün o şerhi bahane ederek tayini reddetme hakkı var mı? Arkadaşlar üstü örtük bir şekilde mobbinge maruz kaldığımı düşünüyorum. Kanuni yoldan ne yapabilirim? Engelli memura negatif ayrımcılık var, ne yol izlemeliyim? Üstüne üstelik bana bunları yapan il müdürünü daha hiç görmedim, hiçbir husumetim yok. İlçede görevini en iyi yapanlardan biriyken bana bu mobbing yapıldı. Bilenler lütfen yol gösterin.

[SIZE=3]Dostum sanırım devlet memurusun. Devlet memurları kanununu pek bilmem. Bu nedenle devlet memuru isen bu konuda sana şöyledir veya böyledir diyemem. Ancak özel sektörde, mesela özel bir bankada, çalışıyorsan yönetim seni istediği yere atar sakat/engelli/özürlü filan olup olmadığına bakmaz, durumuna uygun bir yere atamak konusu yönetimin vicdanına kalmıştır.
Selametle.[/SIZE]

Evet devlet memuruyum. Ek madde 3te engelli memur isteği dışında yer değiştirilemez maddesi var.

Üst Alt