Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ünvan değişikliği ve tayin esas rapor için nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor?

snnds

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben sağlık kuruluna rapor almak için başvuracağım. Hastalığımı gizlemeye çalışmıştım ama bir işe yaramadı. Herkes öğrendi. Bende rapor almaya karar verdim. Ben şu anda yaptığım işin sağlık koşullarını sağlayamıyorum. Yalnız yaşıyorum. Buda bana sıkıntı yaratıyor. Sağlık özrüm nedeniyle ailemin yanında olmam gerekiyor. Ayrıca sağlık durumum şu anda yaptığım işin gereklerini karşılamıyor. Hastalığım işimi yapmama engel oluyor. Benim hem şu anda görev yaptığım ünvanı değiştirecek hemde tayin için sağlık kurulu raporu almam gerekiyor. Heyete başvururken nasıl bir dilekçe yazmam
gerekiyor.

Sağlık raporu ile ünvan değiştiremezsin diye biliyorum, (hangi kurumda görevlisiniz, eğitiminiz ve sınıfınız nedir?)

sneyper özel bilgileri vermek istemiyorum. Sadece konuyla ilgili bilgisi olan varmı diye sordum. Sağlık raporu alacam dilekçeyi hangi ibarelerle nasıl yazacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar ben şizofreni ve esansiyel tremor (titreme) hastasıyım. Saglık raporu için başvuracagım ama dilekçe istiyorlar. Dilekçeyi nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. Raporu tayin olmak için alacagım. Ayrıca ben raporu sadece bende olan titremeler için almak istiyorum. Şizofreniden rapor almak istemiyorum. İleride bana sorun yaratmayacak bir rapor almak istiyorum. Forumdaki değerli arkadasların cevabını ve yardımını bekliyorum.

Dilekçe örneği için cevap verecek kimse yok mu?

Üst Alt