Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

UPJ darlık ve hidronefroz hastalığım var. Askerlik durumum ne olur?

cibiliko

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar.

Bende hastaneye sol taraf ağrısı ile gittim ve upj darligi oldugu söylendi. Ayrica sol bobrek sag bobregin neredeyse boyut olarak iki kati, grade 4 hidronefroz tanisi koyuldu. Sintigrafi sonucunda sol bobrekte buyume goruldugu Sag %68 Sol %32 seklinde bir sonuc cikti. Bir hafta once ameliyat oldum. Sonucta islev kaybi ve sekil bozuklugu var.

Ayriyetten bende sol goz 1.50 miyop, yaygin anksiyete bozuklugu, irritabl barsak sendromu, bel düzleşmesi hastaliklari ile beraber 2013 yilinda da varikosel ameliyati gecmisim var.

Bunlarla beraber muafiyet alma durumum olur mu ? Teşekkürler...

Sn, Cibiliko , öncelikle geçmiş olsun diyorum .. Benim kızım da aynı rahatsızlık tan dolayı ameliyat oldu.. Şimdi çok şükür iyi.. Hidronefrozs grade 4 (ups darlığı) siz bu rahatsızlığınız için bir engel oranı alabildiniz mi?

Kiziniza da cok gecmis olsun @neoero benim sonradan oldugu icin rahatsizligim ve yeni ameliyati oldum henuz bir oran alma gibi bir durumum olmadi. Hersey bir anda oldu benim icin. Hastaneye gittim teshis konuldu ve ameliyata alindim hersey bir hafta on gun icerisinde gerceklesti simdi de ameliyat sonrasi iyilesme donemindeyim. Yalniz benim hastalik dogustan degil sonradan capraz damar nedeniyle olusmus. Bir fark yaratir mi bilemiyorum. Tekrardan gecmis olsun

MErhaba arkadaşlar doğuştan böyle bir hastalığı olup engel oranı alan varmı acaba aramızda.. Hastaneye gidicez rapor almak için gitmeden önce bilgilenmek istiyorum...

Üst Alt