Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Üretra darlığı sonucu ameliyat oldum. Kanamalar oluyor..?

karaca ahmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
4 gün önce internal üretrotomi oldum son 2 gündür kanama oluyor ama aşırı derecede doktor normal dedi. ama endişelerim var günde 3-4 defa oluyor üretram 6 ila 12 arasında soguk bıçak ile kesilmiş bu kanamalar normalmi yaşayan varmı?

İlk iki gün olmadıü sonraki iki gün mü oldu? Kanama olup geçiyor mu, yoksa devam ediyor mu? Hareketli misiniz, yani çok yürüyor musunuz?

Kanalları tıkayan taş parçaları vardı zorlanıyordum ve yanma ayrıca sancılanma oluyordu,doktorum ayrıca daralmadan şüpheleniyordu ameliyatla yani jel sayesinde penis ucundan girip taş parçalarını temizledi ayrıca daralma vardı onun içinde sonda taktı 15-20 gün sonda takılı kaldı.Bahsettiğiniz gibi kanama olmadı bende yalnız bol su tüketin içesiniz yoksa bile zorlayın günde 5 lt fazla su tüketin faydasını görürsünüz temizler içeriyi.Geçmiş olsun...

ilk iki gün damla damla kanamalar oldu daha sonra bi akşam şiddetli durmayan bir kanama oldu acile kalktık kanama durdu normal diyorlar kanamalar genel olarrak başlayınca şiddetli oluyor idrar yapar gibi akıyor genel olarak uzanıyorum şu anda testis altına tampon koyduk bu kanamayı engelliyor fakat çıkartınca kanamalar ara ara devam ediyor. ilk kanama olmadan önce oturuyordum evin içinde yürüyordum kendimi pek kasmıyordum. vede kanlarla birlikte doktorların pıhtı dedikleri et parçaları çıkıyor.
İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

ameliyatı gata da oldum 2 3 defa kanamadan giitm onlar normal dedi fakat kanamaların kaç güne geçebilecegini söylemediler

HAy Allah! Doktorlar "normal" diyorsa bişey demek istemem ama, bana bu kadar uzun süre kanama olmamalı gibi geliyor. Ben olduğumda 2 gün sürdü kanama. O da sürekli değil, bir sabah bir de ertesi gün akşam oldu, sonra geçti. Daha sonra aralıklarla çok az olmak üzere bir 10 gün kadar devam ettiyse de, ciddiye alınacak bir şey değildi. Yine yanlış anımsamıyorsam 15 günde de testislerdeki morluk ve şiş inmişti...

Acaba buz koymak işe yarar mı? Ne bileyim, kanama olacağını anladığınızda buz ile kompres yapılabilir...

Not: Aman, sakın su içmeyi ihmal etmeyin.

bendede kanamalar 2 güne geçiyordu fakat son anda bu büyük kanamalar başladı.
sizde idrar yaparken et parçaları çıkıyormuydu?
idrar yaparken yanma,morluk,şişlik gibi birşey yok fakat sadece bu kanamalar kafamı çok kurcalıyor.
dualrnızı esirgemeyin lütfen

su içmenin faydasını biliyorsanız açıklaya bilirmisiniz :confused:

Üretradaki kanamalar mesane enfeksiyonuna nedne olabilir. Bol su içmek bu riskten korunmanın en etkili yoludur.

Ne durumda kanamalar

kanamalar azaldı. fakat idrarım ince geliyor ameliyattan sonra düzelmişti kalınlaşmıştı fakat şimdi yine inceldi. dilatasyon randevusu verildi bi bilginiz varmı?

Dilatasyona dair gelişmeleri yazarsanız başkaları için de yol gösterici olacaktır...

Üst Alt